A Telekom szerint a férfiak is menstruálnak – LMBTQP-kézikönyvet kaptak magyarországi alkalmazottaik

A Telekom magyarországi leányvállalata munkatársai is megkapták a cég kézikönyvét, melyben utasítják a dolgozókat az LMBTQP-lobbi kiszolgálására, sőt aki nem követi a meghatározott irányt, annak munkatársait az illető feljebbvalónál való jelentésére buzdítják. Minek nevezhetjük ezt, ha nem diktatúrának?

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Transznemű kézikönyvet adott ki a Deutsche Telekom “Rethink Diversity Squad”-ja, amit megkaptak a cég magyarországi leányvállalatának munkatársai is. A kiadvány célja az, hogy minden munkavállaló “a legjobb autentikus énjét” élhesse meg munka közben. A kötet szerint – ami a gender-ideológia legtöbb értelmetlen és tudománytalan állítását tartalmazza – a világ népességének csak a 80%-a heteroszexuális (ami egy fogalmi manipuláció következménye), 19%-a homoszexuális, és 1%-a transznemű. Ezek az LMBTQP-arányszámok azonban erősen túlzóak, valójában minden LMBTQP-irányultságú együtt Amerikában is csak az 5,6%-át teszi ki a társadalomnak, a transzneműek pedig jóval kevesebben vannak 1%-nál.

A kiadvány szerint az ember nemét (a biológiai nemét) születéskor ráosztják, és “a nem nem bináris, sem férfi sem nő, de a legtöbb kultúrában a születési anyakönyvi kivonaton bináris címke van feltüntetve”. A “gender identitás” pedig szerintük úgy írható le, mint az agy neme, ami nem választott, és nem bináris. Mindezzel szemben a tudományos igazság az, hogy a biológiai szex bináris, a születési rendellenességgel világra jött interszexek pedig nem alkotnak valamiféle külön nemet. Az ember nemét születéskor nem ráosztják, hanem megállapítják, a “gender identitás” – ami alatt itt elsősorban transzneműséget értenek – nem az agy neme, a tudomány nem bizonyította, hogy lenne bármilyen biológiai oka (ahogy a homoszexualitásnak sincs).

A kötet az “ismeretterjesztő” rész után arra fókuszál, miként lehet támogatóan viszonyulni a transznemű kollégákhoz, és hogy “miként válhatunk szövetségessé”. Ez akkor is lehetséges szerintük, ha nincs is transznemű kollégánk. Egyik módja pedig az, hogy megkérdőjelezzük a “transzellenes megjegyzéseket és vicceket”. Emellett számos tanács közt az is szerepel, hogy ne akard megtippelni valaki nemét a hangja alapján, és hogy mindenkit a maga választott névmása szerint szólítsunk. (Ez a magyar nyelvet nem érinti.)

Arra is megkérik a munkavállalókat, hogy leveleikben aláírásuk mellett tüntessék fel, milyen névmást preferálnak. És persze azt is, hogy ne szólítsanak egy transznemű embert a régi nevén (“deadname”, azaz “halott nevén”). Mindezek mellett felhívják a figyelmet arra, hogy a munkavállalók szenteljenek figyelmet a cég LMBTQP-csoportjainak és az ilyen rendezvényeknek, valamint bátorítanak az LMBTQP-matricák és egyebek használatára, mert az mutatja az elfogadást.

Ajánlják az “uniszex” vécék használatát, és az egészségügyi kukák elhelyezését minden mosdóban, mivel szerintük “a férfiak is menstruálhatnak”.

Emellett pedig leszögezik, hogy “a gender sokszínűség reprezentálása az épület kialakításában” segíthet a “tudatosság kialakulásában”. Szerintük nem elég, ha az LMBTQP-emberek az “értékeik” szerint élhetnek, hanem a cég vezetésében kell lennie egy világos elköteleződésnek a transzneműek támogatása iránt. Az útmutató feltételezett megsértését, ha szükséges, ajánlják jelenteni a feljebbvalóknak.

Egyébként a Deutsche Telekom LMBTQP érzékenyítő tanfolyamainak vezetője 2021 decembere óta egy Katie Neeves nevű transznemű lett, aki egy nőként élő férfi. “Katie”-nek, aki korábban Martin volt van egy “Cool to be Trans” című honlapja, mely szerint ő egy transz nagykövet: “nyíltan transzgender vagyok és transz nagykövet, és nem csak azt akarom megmutatni, hogy rendben van transznak lenni, hanem hogy még vagány is!” Katie, aki a BBC-n is szakértőként tűnik fel, ötven évig élt nemének megfelelően férfiként, ezután döntött úgy, hogy nőként él tovább. Ő maga is beszél arról, hogy gender diszfóriában szenved, ami a DSM-5 diagnosztikai szakkönyv szerint mentális zavar.

Ingyenessé teszi Málta a nemváltó műtéteket

Japán pozitívum: Nővé operáltatta magát az apa, ezért elvették a szülői jogait

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)