Fun fact: A nyugati propaganda terméke árulta el Amerikát

Amerikának visszanyalt a fagyi: akit egykor első transznemű, aktív szolgálatot teljesítő tisztként ünnepeltek, most amerikai, szigorúan védett adatokat próbált kiszolgáltatni Moszkvának.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Vádat emeltek a 39 éves transznemű katonai orvos, Jamie Lee Henry őrnagy és “házastársa”, a 36 éves civil orvos, dr. Anna Gabrielian ellen. Azzal vádolják őket, hogy megpróbáltak Moszkvának átadni amerikai katonai betegek orvosi adatait tartalmazó dokumentumokat. Akkor buktak le, amikor a szigorúan védett egészségügyi adatokat egy beépített FBI-ügynöknek adták át, akiről azt hitték, hogy az orosz nagykövetségnek dolgozik.

A páros a háború kitörése után vette fel a kapcsolatot az orosz nagykövetséggel, hogy felajánlják a segítségüket, sőt, azzal kecsegtették az oroszokat, hogy információkat szerezhetnek arról is, milyen segítséget nyújt az amerikai hadsereg az ukránoknak.

A fedett FBI-ügynöknek állítólag azt mondták, nem tekintik magukat árulónak, hanem hazafias tettet hajtanak végre, mert elítélik az Egyesült Államok beavatkozását más országok ügyeibe.

“Amerika az ukránokat használja fel az Oroszországgal szembeni gyűlöletének közvetítőjeként”

– mondta állítólag Henry az ügynöknek. Ha elítélik őket, legfeljebb öt évet kaphatnak az összeesküvésért, de akár tízet az egészségügyi információk szivárogtatásáért.

Az ügy azért is érdekes, mert az egyik vádlott, Henry 2015-ben azzal lett országosan ismert, hogy ő volt első nyíltan aktív szolgálatot teljesítő tiszt, aki “transznemű nőnek” vallotta magát. (Egyébként a vádirat végig férfiként említi őt.)

Tehát így árulta el Amerikát egy LMBTQP-páros, most pedig lehet találgatni, hogy vajon kit melyik nem börtönébe fogják zárni.

Újabb terrortámadást hajthattak végre az ukránok?

Az megvan, hogy az amerikai kémműholdak átlátnak a falakon?

(Mandiner és Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)