Interszexuálisnak bélyegezné a Háttér Társaság a fitymaszűkülettel születetteket?

Egy új “kutatásra” kapott az LMBTQP propagandista Soros-szervezet, a Háttér Társaság 11 millió forintot az Európai Bizottságtól. Ennek során a melegjogi társaság közérdekű adatigénylés jogcímén a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőhöz fordult, s nemcsak a felnőttkorúak, hanem a csecsemők és a gyermekek adatait is kikérték, bármilyen nemi szervet érintő orvosi beavatkozásról.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Hogy konkrétan milyen adatokra voltak kíváncsiak? Érdekelte őket, hogy 2015 és 2020 között összesen hány személyen végeztek a hím ivarszerveket, a női nemi szerveket, illetve azok rendellenességét, továbbá a petefészek, a méh, illetve a herék megbetegedését érintő egészségügyi beavatkozást. Emellett firtatták azt is, 2010 és 2020 között hány egyévesnél fiatalabb csecsemőn, valamint kiskorún hajtottak végre nemi szerveket érintő rekonstrukciót, mint például a fitymaszűkület vagy a szeméremajak összenövésének korrekciója.

A témában megkérdezett gyermeksebészek reakciója a kikért adatokkal kapcsolatban az volt, hogy ezek az orvosi beavatkozások valójában rutinszerű eljárások, melyek célja, hogy az egészséges és normális állapotot helyreállítsák. Egyikük hangsúlyozta azt is, hogy

„helytelen lenne túlgondolni, valamilyen bonyolult, a nemi identitás egészét érintő kérdésre visszavezetni” ezeket a statisztikákat.

A Semmelweis Egyetem meghatározása szerint interszexuális állapotról akkor beszélünk, ha a genetikai nem, valamint a nemi szervek és a másodlagos nemi jellegek között ellentmondás észlelhető. A leggyakoribb interszexuális állapot, mikor a női kromoszómakészlet és petefészkek mellett férfi megjelenésű külső nemi szervek is megtalálhatók. Kérdés, hogy egy ilyen súlyos rendellenességnek mi köze egy „átlagos” fitymaszűkülethez vagy egyéb csecsemőkön végzett korrekcióhoz? Miért kéne abból kiindulni, hogy egy ilyen rutinszerű orvosi beavatkozás gyökeresen megváltoztatja a kisgyermek nemi identitását és nemi zavart okoz nála?

Amennyiben az LMBTQP lobbista szervezet eredményeit balliberális hátszéllel támogatva elismerik, abban az esetben a későbbiekben a gyermekek még nagyobb veszélynek lesznek kitéve. Nem tartjuk valószínűtlennek, hogy mindezek után a fitymaszűkülettel született fiúkat női hormonkezelésekre kényszerítenék elborult ideológiájuk miatt. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, így ismételten felhívjuk rá a figyelmet: erőteljes kormányzati beavatkozásra van szükség a különböző LMBTQP- és Soros-szervezetekkel szemben, ugyanis már nemcsak a hanyatló nyugaton figyelhetjük meg ezen tendenciákat, hanem Magyarországon is súlyosan jelen vannak.

(Vasarnap.hu nyomán Szent Korona Rádió)

A transzok tranzitzónáiért küzdő Háttér Társasággal ne működjön együtt az ügyészség, ne legyen közhasznú, tartassák be velük a törvényeket!

Mi Magunk – Emberjogi köntösbe bújt nemzetbiztonsági kockázat a Háttér Társaság

“További tiltásokra is szükség lenne” – Hazafias szervezetek közleménye

Gaudi-Nagy Tamás a Karc FM-ben beszélt a Háttér Társaság feloszlatásáról