USA: A hatóságok a pedofilok helyett az őket lebuktatókat üldözik

Napjainkban a pedofíliát korántsem úgy kezelik, mint ahogy kellene. A Netflix nemrégiben adott ki egy gyermekpornónak is kategorizálható filmet, valamint már külön gyártanak gyermek méretű szexuális segédeszközöket, továbbá Hollandiában fontosabbak a pedofil fogva tartó jogai mint az áldozatoké, a liberálisok pedig már egyre afelé hajlanak, hogy nem is fogják tagadni az LMBTQP(edofília) mozaikszót.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Egy amerikai reality (To Catch a Predator) mintájára az USA-ban egyre több igazságosztó csoport jelenik meg. Tevékenységükre a hatóságok elégtelen munkája miatt van szükség, hiszen ha a pedofilokat kellően felkutatnák és fellépnének ellenük, nem kényszerülnének civilek ezen feladatok elvégzésére. Most számos hírportálon nyilatkoznak felháborodva, mivel állítólag több üldözött deviáns kényszerült öngyilkosság elkövetésére – melyet az igazságosztók számlájára írnak.

Dads Against Predators YouTube csatorna “műsorvezetői” két ohiói apa, Joshua Mundy és Jay Carnicom. A műsor lényege a pedofilok lebuktatása, nyilvános számonkérése és megalázása. A leírásuk szerint meg akarják tisztítani a várost és környékét a pedofiloktól, valamint meg akarják mutatni a szülőknek és a hatóságoknak az internet veszélyeit.

Több mint 140 videót töltöttek már fel, ezekből 133-ban feltételezett szexuális ragadozót kerítettek kézre.

A hatóságok figyelték tevékenységüket, tavaly októberben pedig hivatalosan üzenték meg nekik, hogy hagyjanak fel a pedofilok üldözésével, vagy számolniuk kell a következményekkel.

A gyanú szerint a DAP ténykedésének hatására három ember is öngyilkosságot követett el az elmúlt másfél évben. Itt felmerülhet a kérdés, hogy milyen mértékben a két apa hibája, és milyen mértékben a deviánsok lelkiismeretfurdalása, vagy éppen státuszuk féltése okozta a halálukat. Azonban vajon megoldást kínál az, hogy a szervek teljes mértékben elhalgattatják az igazságosztókat, mely által ki tudja, hány szexuális bűnöző marad büntetlenül, hány gyermeket rontanak meg, nekik lelki sérülést okozva és talán őket öngyilkosságba taszítva?

Videóikban látható, hogy mennyire egyszerű lépre csalni a bűnözőket – mindezt a hatóságok is megtehetnék, ha pedig eleget tennének feladatuknak, mindez nem az önkéntesekre hárulna. Így elkerülhetetlenek a hatóságok szerinti túlkapások, ugyanis melyik apa ne akarná megverni az elkapott pedofilt?

Az említett csatornán kívül több ilyen csoport is szerveződött, ilyenek a Truckers Against Predators, a Creep Catcher, a Prank Call Mafia és a Predator Poachers Michigan.

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Pakisztán irányt mutat: kasztrálás jár a pedofiloknak