Pakusza Zoltán: “Elég volt abból a jelenlegi liberális szemléletből, hogy a bűnözők jogait védjük!”

A propaganda ellenére hazánk számos szeglete igenis veszélyes közbiztonsági szempontból. Rendőröket gázolnak el, gyilkossággal fenyegetik őket; a fiatalok csicskáztatása mindennapos; sokszor a figyelmeztető lövést is alkalmazni kell; gyermekeket tanítanak be lopásra már 3 éves korukban; tinédzserként hidegvérrel gyilkolnak; templomokat fosztanak ki; belháborúkat robbantanak ki a telepeken; a gyermekek sincsenek előlük biztonságban; továbbá ha még börtönbüntetésre is ítélik őket, akkor szabadulásuk után ott folytatják, ahol abbahagyták. A problémák gyökere a túl liberális ítélkezésben van, mely inkább az elkövetőket védi. Ezen változtatni kell!

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke ismételten hitet tett amellett, hogy a párt keményen fellépne a bűnözőkkel szemben:

“Felháborító, hogy maradandó fogyatékosságot okozó, súlyos testi sértésért nem jár letöltendő börtönbüntetés. Főleg úgy, hogy egy büntetett előéletű elkövetőről van szó. Az eset egy borsodi kistelepülésen történt, ahol a 21 és 17 éves elkövetők minden indok nélkül támadták meg az arra sétáló párt. A pár férfi és nő tagját egyaránt bántalmazták. Az ügyészség azonban csak felfüggesztett büntetést indítványozott a felnőttkorú elkövetőkkel szemben.

A Mi Hazánk álláspontja egyértelmű ebben a kérdésben. Az ilyen és ehhez hasonló brutális és értelmetlen támadások esetén elvárjuk az ügyészségtől és a bíróságoktól, hogy elrettentő erővel lépjenek fel az elkövetőkkel szemben, a törvény teljes szigorával. Az elmúlt 30 évben jellemző enyhe liberális szemléletű ítéletek, a bűnözők “fejének a simogatása” csak lovat ad alájuk.

Elég volt abból a jelenlegi liberális szemléletből, hogy a bűnözők jogait védjük. Szerintünk elsősorban az áldozatok jogai fontosak, a tisztességes adófizető emberek biztonsága, nyugalma. A Mi Hazánk Mozgalom bekerülve a parlamentbe el fogja indítani azokat a reformokat, hogy a jogszolgáltatás valódi igazságszolgáltatással párosuljon, és tükrözze a társadalmi elvárásokat és igazságosságot.”

Miért vegzálják a mezőőröket a TASZ bejelentése alapján? – Pakusza Zoltán nyílt levele

Pakusza Zoltán: a Mi Hazánk a parlamentben fogja kezdeményezni a TASZ betiltását

Társadalomvédelmi akciótervet készített a Mi Hazánk a cigány-magyar együttélés megoldására

(Szent Korona Rádió)