“Természetesen Borsod” – 5 éves kislányt erőszakolt meg egy kamasz

Az ország egyik legbarátságtalanabb megyéjében ismét megmutatták a cigányok az igazi énjüket. Egy 5 éves kislányt erőszakolt meg egy 13 éves fiú, és ezek után az áldozat családja kényszerül az elköltözésre.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Szexuálisan bántalmazott egy 13 éves fiatalbűnöző egy 5 éves kislányt Borsodban. Mint kiderült, Döme pénzt adott a kislánynak, így csalogatta el a többiektől a félreeső pincesorra, ahol aztán megerőszakolta. 

“Épp palacsintát sütöttem, mikor a kislányom koszosan, maszatosan hazaállított. Szipogva mesélte, hogy Döme adott neki 300 forintot, így csalta fel őt a pincesorhoz, ahol megerőszakolta. Szegénykémnek napokig égetve fájt odalent mindene, a miskolci kórházban látleletet és DNS mintát vettek tőle”

– mondta el a kislány édesanyja.

A kislány azt is elmesélte, hogy a fiú lefektette a fűbe, rátérdelt a hasára, majd megkötözte. Ezt követően levetkőztette, és megerőszakolta. Miután kiszabadult a támadó karjai közül, hazafelé szaladva elesett és beütötte a fejét.

Elmondások szerint a család fontolgatja, hogy máshova költözzenek, mert nagyon közel laknak a támadóhoz, és a környezet minden nap erre a szörnyűségre emlékezteti őket.

A tagadás máza alatt – hogyan is állnak valójában a liberálisok a pedofilokhoz?

Cigányok között: “Várandós” cigánylányt erőszakolt meg (?) kétszer a “párja”

(Magyar Jelen – Szent Korona Rádió)