Miért vegzálják a mezőőröket a TASZ bejelentése alapján? – Pakusza Zoltán nyílt levele

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) balliberális háttérhatalmi szervezet támadás alá vette a hazánkat az illegális migránsoktól védő mezőőröket, de legfőképp az ásotthalmiakat. A rendőrség pedig azonnal engedelmeskedni is látszik nekik. Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke ennek kapcsán intézett nyílt levelet Pintér Sándor belügyminiszternek:

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A napokban értesültem arról, hogy a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű szervezet bejelentésére a rendőrség eljárást indított az ásotthalmi mezőőrök ellen.

A TASZ azt kifogásolta, hogy a mezőőrök fellépnek az illegális migránsokkal szemben, ami önmagában felháborító, de megengedhetetlen az is, hogy a rendőrség egyből elindította a vizsgálatot.

A médiában megjelent hírek szerint a TASZ nem feljelentést csak bejelentést tett, a rendőrség azonban megindította a vizsgálatot egy olyan társszerv ellen, amely folyamatosan és eredményesen segíti a rendőrség illegális migrációval szemben folyatott munkáját.

A magyar kormány folyamatosan azt hangoztatja, hogy fel kell lépni az illegális migrációval szemben. Véleményem szerint nagyon rossz üzenete van annak, ha a magyar állam nem áll ki azon rendvédelmi szervek mellett, akik az ország tisztességes állampolgárainak életét, vagyonát védik. A TASZ ezzel a tevékenységével aláássa az ebben dolgozók morálját, csökkenti működésük hatékonyságát – véli Pakusza, aki az alábbi kérdésekre vár választ Pintér Sándor belügyminisztertől:

  • Ön szerint bűncselekmény-e az illegális határátlépés?
  • Egyetért-e azzal, hogy a rendőrség megindította a vizsgálatot?
  • Ön szerint tényleg probléma-e, hogy az ásotthalmi mezőőrök fellépnek az illegális migrációval szemben?
  • Tervez-e a jövőben lépéseket tenni annak érdekében, hogy a TASZ tevékenységét korlátozzák?

Pakusza Zoltán: a Mi Hazánk a parlamentben fogja kezdeményezni a TASZ betiltását

A magyar kormány szerint nálunk nincsenek no-go zónák. Valóban?

Gyula vlog: Beszélgetés Pakusza Zoltánnal az iskolarendőrségről

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)