Utánajártunk, természetesen cigányok csicskáztatták áldozatukat Szombathelyen

A szélsőliberális sajtótól a Fidesz médiáig mindegyik portálon kiakadást, felháborodást váltott ki a Szombathelyen történt megaláztatás és csicskáztatás. Azonban semmi megdöbbentő nem történt, ismételten a cigányok mutatták ki foguk fehérjét.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A cigányok országon belüli vándorlásával az eddig nyugodt, kispolgári, nyugati határszéli városaink is kezdik megtapasztalni, mit is jelent a cigánykérdés, azon belül a cigánybűnözés. Az invázió alól Szombathely sem mentesül, így még nem feltűnően, de egyre jobban romlik a város állapota a szegregátumok ottani kialakulásával.

Mi is történt most a városban, amiért mindenki Vas megye székhelyéről beszél? Egy banda tagjai megszégyenítettek egy fiút, és azt videóra vették. A Nyugat.hu így foglalta össze az esetet: “A videó onnan indul, hogy az áldozat középen térdel, és a zaklatói körbe veszik, majd sorba odanyújtják a lábukat, és a fiú a cipőiket kezdi el puszilgatni. Ezt követően a sértett fiú megkérdezi: „Ennyi?” majd, amikor mondják, hogy igen, felkel. Ezután odalép az egyik zaklató és azt parancsolja, hogy megint térdeljen le és hajtsa rá a fejét a lábára és úgy csókolja meg a cipőjét, majd amikor ezt megteszi, azt válaszolja: „okos kutya”, és jönnek a többiek, akiknek szintén végig csókolja a cipőjét. Közben végig megjegyzések hallhatók, az is szóba kerül, hogy a felvétel kikerül-e az internetre.” A videó alapján azt is láthatjuk, hogy igen fiatal személyekről beszélhetünk. A liberálisok szeretik úgy beállítani az iskolai zaklatásokat, azaz “bullyingot”, hogy általában a jól szituált fehérbőrű gyerekek követik el, azonban legnagyobb hányadban roma származásúak az elkövetők, ebben az esetben is erről beszélhetünk, ugyanis lapunk utánajárt az eseményeknek, és helyi beszámolók alapján bizton állíthatjuk, hogy cigányok voltak a fiú megalázói.

Minek is lehettünk szemtanúi? Csupán a cigányok megszokott viselkedését láthatjuk, amikor egy adott közösségben már nagyobb számban is megjelennek. Ugyanis, ha még csak egy-két család telepszik meg, akkor próbálnak meghúzódni, nem kitűnni a többségi társadalomból, azonban amikor egyre többen lesznek, felbátorodnak, és már nem fogják vissza magukat. Így Szombathelyen sem történt más, “csak” egy újabb áldozatot szerzett a hazánkban tomboló cigánybűnözés, melyet a balliberális oldal a kormánypártokkal együttesen próbál úgy beálltani, mintha nem létező probléma lenne. Itt a következménye a felelőtlen országvezetésnek. Rend lett itt kettő hét alatt. Ja, nem…

(Szent Korona Rádió)

Figyelmeztető lövéssel kellett megállítani a karddal rendőrre támadó cigányt Kistarcsán

Míg 3 éves gyereke lopott, a cigányasszony elterelte a figyelmet