Rendőri jelenlét hiánya miatt fajult tömegverekedéssé egy nőügy a kistarcsai cigánytelepen

A Szent Korona Rádió exkluzív információi alapján, tegnap éjszaka egymásnak esett két cigány család a kistarcsai Telep utcában, a tömegverekedésnek a jócskán későn érkező rendőrök vetettek véget. Összeszurkálták egymást, szamurájkardok, botok, mindenféle fegyver előkerült… Mikor hajlandó végre a rendőrség foglalkozni a cigánybűnözéssel?

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Olvasóinknak a kistarcsai Telep utca ismerősen csenghet, ugyanis ezen helyszínen történt az az eset, amikor a dajdajozó cigányok megvertek egy magyar férfit csak azért, mert fel merte tenni az internetre, hogy milyen elviselhetetlen a környéken élni a folyamatos mulatozás miatt.

A tegnap esti esetnek már volt egy előjátéka. Ugyanis a konfliktus alapja egy nőügy volt, mely miatt két nappal ezelőtt a rendőrség már kiszállt a helyszínre, ugyanakkor komolyabb intézkedés nem történt. A rendőri hibát az is tetézi, hogy egy frissen szabadult férfi igyekezett visszakövetelni a nőjét. Ezt a rendőröknek nyilván tudnia kellett, hiszen az ilyen egyének mindig komoly veszélyforrást jelentenek szabadlábra kerülésük után.

Hiába állt fent egy komolyabb tömegverekedésnek a esélye, a rendőri jelenlétet nem növelték meg a környéken. Így tegnap este az érdi esethez hasonló incidens következett be. A két népes cigány család egymásnak esett, előkerültek a szamurájkardok, és különböző egyéb fegyverek. A perpatvarnak közel 30 rendőrautó és 7 mentőautó megérkezése vetett véget. Halálesetekről és a sérülések mértékéről nincs információnk.

Ezen eset is ékes példája a cigányhelyzet elégtelen kezelésének hazánkban. Jól tudták, hogy élesen fennáll a nagyobb konfliktus kirobbanásának esélye, mégsem tettek a megelőzésére semmilyen intézkedést. Egyes olvasóink örömmel üdvözölhetnék, hogy a saját fajtájukat verik, ugyanakkor gondoljunk bele, ha egy nőügy miatt ekkora tömegverekedés kirobbantására képesek voltak, akkor egyéb esetekben mi történne? Továbbá a normális helyi lakosokat az effajta események folyamatos félelemben tartják. És ugye, Magyarországon cigánybűnözés az nincsen…

(Szent Korona Rádió)

Mi Magunk – Hogyan kezeld a dajdajozó cigány szomszédot?

Frissítve: Megverték a cigányok dajdajozását bemutató videó készítőjét Kistarcsán

Mi az összefüggés a kistarcsai támogatott cigányok zenehallgatása és a szcientológusok között?

Kistarcsai-kerepesi cigánybűnözők öltek majdnem egy megszerzett vadászfegyverrel