Figyelmeztető lövéssel kellett megállítani a karddal rendőrre támadó cigányt Kistarcsán

A Szent Korona Rádió információi szerint 2021 november 7-én este egy agresszív cigányhoz riasztották a kistarcsai rendőröket. A cigány családfő karddal, őrjöngve fenyegette a körülötte lakókat. A kiérkező rendőrpárost hangosan szidalmazta, sőt, rájuk támadt karddal a kezében, amikor felszólították a fegyver lerakására.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A rendőrök profizmusának és hidegvérének köszönhető, hogy nem sérült meg senki. Bár jogos lett volna, de nem lőtték le, csak figyelmeztető lövést adtak le. Ennek hatására egy pillanatra a cigány megtorpant és a két rendőr együttesen már le tudta gyűrni, majd megbilincselni, illetve előállítani az agresszív kiilleszkedett elemet.

Információink szerint a környék rendőrei sokszor egyedül látják el a szolgálatot, aminek során nehezen megoldhatók az ilyen veszélyes szituációk. Tegnap este csak azért nem történt személyi sérülés, mert ketten voltak szolgálatban. Ha egyedül érkezik ki a rendőr, akkor vélhetően vagy a rendőrnek kell lelőnie az agresszív kardos cigányt, vagy a cigány szúrja le a rendőrt.

Az ügy sehol sem jelent meg eddig, a rendőrség kommunikációs osztálya elhallgatja. Vajon hány ilyen eset történik naponta, ahol névtelen hős rendőrök állnak helyt?

Kistarcsa többször került be az utóbbi időben a “cigánybűnözés” hírei közé. Ezúttal azonban nem a “Hollandiatelepnek” nevezett cigánytelepről van szó, hanem a Táncsics Mihály utcáról és egy-két házról (lásd az fenti képünkön szereplő portát), ahol rendszeresek szintén a kiilleszkedett életvitelből adódó problémák. Az is nagy szó, hogy hosszú idő után valamiféle kerítés épült és a jellegzetes putri hangulat egy fokkal javult…

(Szent Korona Rádió)

Kistarcsai-kerepesi cigánybűnözők öltek majdnem egy megszerzett vadászfegyverrel

Frissítve: Megverték a cigányok dajdajozását bemutató videó készítőjét Kistarcsán

Mi az összefüggés a kistarcsai támogatott cigányok zenehallgatása és a szcientológusok között?

Rendőri jelenlét hiánya miatt fajult tömegverekedéssé egy nőügy a kistarcsai cigánytelepen