Olaszországban már nincs édesanya és édesapa, szülő 1 és szülő 2 van

Olaszországot is végleg behálózta az LMBTQP-lobbi. Míg fél éve a szivárványcsaládok eltörlésével kampányolt az olasz kormányfő, mostanra már a devianciának engednek: nem lesz többé anya és apa a családokban.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a hagyományos családért harcoló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Újra egyes és kettes szülő megnevezés lesz az olasz kiskorúak dokumentumaiban, az anya és az apa megnevezés helyett. A szivárványcsaládok üdvözlik a bíróság döntését, Matteo Salvini kormányfő-helyettes azonban úgy kommentálta: igen nagy hiba a legszebb szavak, az anya és az apa száműzése.

A római másodfokú bíróság döntése szerint nem maradhat az anya és az apa megnevezés az anyakönyvi kivonatokban, mivel az nem felel meg a valóságnak. A bíróság azzal indokolja döntését, hogy nem kerülhetnek másként bejegyzésre a kiskorúak dokumentumában a szülők, mint ahogyan eredetileg anyakönyvezve vannak.

A rendelet a 2019-ben Matteo Salvini belügyminisztersége idejében életbe léptetett anya és apa megnevezéseket törli el. A bíróság mára már alkalmasabbnak tartja a szülő általános kifejezést használni a kiskorúak anyakönyvezésekor.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ismét hisztiznek az LMBTQP-lobbisták: Olaszország egyetemes bűncselekménnyé tenné a béranyaságot

Újabb vallásgyalázás a deviánsok részéről, ezúttal Torinóban

(HírTV nyomán Szent Korona Rádió)