Ismét hisztiznek az LMBTQP-lobbisták: Olaszország egyetemes bűncselekménnyé tenné a béranyaságot

Az olasz szenátus olyan törvényjavaslatot készül elfogadni, amely a béranyaságot egyetemes bűncselekménnyé tenné. Az LMBTQP-lobbisták közül néhányan már a kivándorlást fontolgatják, kifejezetten elégedetlenek a törvényjavaslat miatt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A BBC beszámolója szerint az olasz hatóságok új intézkedéseket vezetnek be, amelyek azon aberráltakat célozzák, akik természetellenes módon gyermeket akarnak, ugyanis az új törvény illegálissá tenné a béranyaságot külföldön.

Szigorodhat az import-béranyaság Olaszországban, rettegnek az aberrált párok

“Két lehetőségünk van: Olaszországban maradunk és börtönbe kerülünk, vagy megszökünk”

– sajnálkozott egy egynemű “házaspár” a BBC-nek. Claudio és Davide (nem az igazi nevük) béranyaság útján akarnak gyerekhez jutni, és már egy másik országban élő nő hordozza a “leendő gyermeküket”.

A béranyaság mint gyakorlat Olaszországban, sőt Európa nagy részén ma is illegális, ezért az LMBTQP-személyek olyan országokba utaznak, ahol mégis legális – például az Egyesült Államokba és Kanadába –, majd hazaviszik a gyerekeket. Az olasz szenátus azonban hamarosan jóváhagy egy olyan törvényjavaslatot, amely a béranyaságot egyetemes bűncselekménnyé tenné, olyan súlyossá, hogy akkor is büntetőeljárás alá vonnák az illetőt, ha külföldön követi el. Ezzel úttörő lenne Olaszország a törvényhozásban, ugyanis ilyen tilalom eddig egy országban sem született. A beszámolóból kiderül továbbá az is, hogy ha a javaslat törvényerőre emelkedik, az olyanok, mint Claudio és Davide, egymillió eurós pénzbírságra és akár két év börtönbüntetésre is számíthatnak.

A béranyaságról szóló törvényjavaslat a nemrég Budapesten, a demográfiai csúcson járt Giorgia Meloni miniszterelnök konzervatív programjának része. A BBC szerint Meloni keresztény anyaként írja le magát, és szilárdan hisz abban, hogy egy gyermeket csak anya és apa nevelhet fel. Kiemelik azt is, hogy Olaszország egy olyan ország, ahol a katolikus egyház befolyása mindig is erős volt, a buziházasság illegális, és az azonos nemű pároknak kevesebb joguk van, mint Nyugat-Európa nagy részén. A mesterséges megtermékenyítés vagy örökbefogadás itt nem opció az LMBTQP-személyek számára, így sokak számára a külföldi béranyaság az egyetlen módja a gyerekhez jutásnak, fejtegeti a cikkszerző.

Komoly vitákat okoz a kérdés

Ez a gyakorlat heves politikai vita középpontjában áll már igen régóta Olaszországban, a BBC szerint Meloni korábban úgy jellemezte, mint

“egy förtelmes társadalom szimbólumát, amely összekeveri a vágyat a jogokkal, és Istent pénzzel helyettesíti”.

A cikkben arra is felhívják a figyelmet, hogy Matteo Salvini miniszterelnök-helyettes pedig a béranyaságot a pénzkiadó automata használatához hasonlította:

“Egy ATM-nő, amely csecsemőket hoz létre, ez egy aberráció.”

Hozzátette:

“Harcolni fogok ez ellen a barbár és embertelen gyakorlat ellen – már a gondolata is beteggé tesz.”

Törvényhozási szándék a nők védelmében

Carolina Varchi, az Olaszország Testvérei parlamenti képviselője, aki a törvényjavaslatot megfogalmazta szerint a heteroszexuálisok veszik igénybe a legtöbb esetben a béranyaság intézményét, s ezért ez nem tekinthető az LMBTQP-személyek elleni fellépésnek.

Szakértők ezt megerősítik, többen azt mondták a BBC-nek, hogy az Olaszországban béranyaságot alkalmazó párok 90 százaléka heteró, és sokan közülük eltitkolják azt a tényt, hogy külföldre mentek gyermekvállalás céljából.

Varchi határozottan hisz abban, hogy az új törvény megvédi a nőket és méltóságukat.

“Tűrhetetlen, hogy a nők testét olyan tárgyakká redukálják, amelyeket kilenc hónapra bérelnek, hogy gyermeket hozzanak a világra, akit aztán átadnak az ügyfeleknek”

– fogalmazott.

A képviselő elismerte, szerinte a béranyaságot ugyanolyan súlyos bűncselekménynek kell tekinteni, mint a pedofíliát, és mint ilyet, büntetőeljárás alá kell vonni.

Azt javasolta azonban, hogy a legtöbb ember pénzbírságot kapjon, ahelyett, hogy börtönbe kerülne.

Fejezzék be az agymosást – Kanadában is elege lett a szülőknek az LMBTQP-lobbi gyermekmegrontó tevékenységéből

Holland bíróság: A szülés után a gyermeknek nincs szüksége anyára

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)