A kiterjesztett pedofíliáról

Lényeges gondolatokat fogalmazott meg a Tündérdombi Fények a pedofíliával kapcsolatban. Kitért a pedofília több vetületére, valamint a képmutató baloldaliakra is. 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a gyermekek biztonságáért harcoló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A manapság az aktuálpolitikára néző elfogulatlan ember mérhetetlen sötétséget lát minden oldalon, minden tényezőben, minden szereplőben, amely ezzel a politikával kapcsolatba hozható. Hazugság és létmérgezés mind az egyik, mind a látszólag vele szemben álló oldalakon. Álszent, egymás vagy saját anyjukat 2 fillérért megszexualizáló, minden releváns érték híján lévő szaros Jancsik, politikai influenszerek prédikálnak nekünk, látszólag felháborodva gyerekek nemi abúzusán, amely pedofília természetesen a maga helyén végtelenül undorító és büntetendő dolog. De jól ismert, hogy ez a felháborodás nem őszinte, akár egoista, akár politikai hátsó szándékok miatt. És az is jól ismert, hogy ezen politikai redvás Robik és Roberták feljebbvalóinak, a háttérhatalom valóban befolyással bíró emberalatti lényeinek egyik fő szórakozása és ezeken túl célja (!) ártatlan gyermekek megrontása, akár direkt fizikai módon, akár mentálisan, lelkileg.

Az LMBTQP-propaganda, amelyet gyerekeknek terjesztenek, maga a legveszélyesebb, sokszor konkrét pedofília. A modernitás többi létrontó elmebajával (egyenlőség, demokrácia, szcientizmus, ateizmus, egoizmus, vallásellenesség, kényelmességre nevelés, transzhumanizmus, etc.) való mérgezés szintén pedofília, az ártatlan gyermeki lélek megrontása. Pedofília a gyerek kezébe 14 év alatt okoseszközt adni, a valódi műveltségtől, az ősök tudásától elzárni, a (széjjel)szórakoztatóipar karmaiba lökni, a Természettel való kapcsolat élményétől megfosztani, mesterséges, a bomlás erőit hordozó fizikai és szellemi táplálékkal etetni. Az egész közoktatási rendszer egy mentális pedofil hodály, amelybe 5-6 évesen vidáman, élettel, nyíltsággal, közvetlenséggel, tudásvággyal, szeretettel telten lép be a gyerek, amelyből 13-18 év múlva úgy támolyog ki, mint az életétől megfosztott élőhalott. Megmérgezve ideológiákkal, cuncikkal, individualizmussal, istentelenséggel, egoizmussal. Élet és tudáskedvétől megfosztottan, depressziósan, csak arra koncentrálva, hogyan érvényesítse hamis egóját, hogyan szerezzen magának minél nagyobb fizikai és időbeli mennyiségeket ebben az életben, feladva és örökre elfeledve az életfelettit. Sokszor nehéz küzdelmek árán lehet csak megszabadulni eme mentális pedofília koloncaitól, de nem lehetetlen.

A pedofília (vagy sokkal találóbb magyar kifejezéssel: megrontás) önmagán túlra mutatóan a lét eredeti tisztasága, romlatlansága, ártatlansága meggyalázásának, bepiszkításának szimbóluma. A gyermek archetípusában fedezzük fel eme értékeket, amely még mindig visszhangzik a modernitástól ezerszeresen elkábított mai ember elméjében, mintegy az elveszített Paradicsomra, az Aranykorra való visszaemlékezés halvány formájában.

A Gilgames-eposzban Enkidu, a romlatlan, gyermeki vadember, aki értette a vadállatok, a Természet beszédét, együtt játszott és aludt velük, mindaddig, amíg egy prostituálttal nem hált, utána elveszítette ártatlanságát, minden erre vonatkozó képességét. Szenvedéssel, jajongva siratta az élvezeti szexualitás mocsarában elveszett Édent. Talán ennek az Édennek a halvány visszhangja szólal meg, minden, még nem teljesen bestiális emberben, akár kemény bűnözőkben is, amikor gyermekek megrontásával szembesül.

Azonban mindez csak a fizikai síkra vonatkozik, a szubtilisabb, lelki, mentális jellegű pedofíliát (a fent leírt formákban) szinte biztos, hogy maga is űzi saját, vagy mások gyermekeivel, vagy ami a legfontosabb: saját magával szemben. Projekcióval kíván -joggal- méltó büntetést a pedofilia legdurvább fajtáját elkövetőkkel szemben, de ez a kiáltás a büntetésért a saját lelkiismeretének szava is egyben. A saját magában élő, megrontott gyermekért, akit beszenyezett a modernitás világa és az Istentől elszakítottság. Most már nem is érti pontosan, miért kavar benne erős indulatokat a pedofília, de ha magába nézne egyszer mélyen, a választ megtalálná ott a Szívben, az Emlékezet mélységes Kútjában.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A HVIM “mindenki” pedofíliáját üldözi

Alapvető emberi jog a pedofília?

(Tündérdombi Fények nyomán Szent Korona Rádió)