A HVIM “mindenki” pedofíliáját üldözi

“A pedofília mindenki részéről elfogadhatatlan: pártmeggyőződéstől, nemtől, vallási hovatartozásról, bőrszíntől függetlenül üldözendő beteges devianciáról van szó!” – írja a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom legfrissebb közleményében. A teljes pedofilokkal kapcsolatos közlemény alább olvasható:

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a pedofília minden formája ellen kiálló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megdöbbenve látja, hogy azon balliberális erők tiltakoznak és hívnak tüntetésre, akik az LMBTQP-lobbit pártolják, erőltetik és legitimálnák, akár a gyermekekkel szemben. Egyértelmű, hogy a pedofília döntően a homoszexualitáshoz kötődik, a pedofilok jelentős része egyben homoszexuális is. Evidencia, hogy a minden normális értéket felforgatni kívánó szexuális forradalom következő – nyugaton már meglehetősen előrehaladott állapotban lévő – lépcsőfoka a pedofília (jó példa erre Daniel Cohn-Bendit tevékenysége) társadalmi elfogadtatása, aminek útját kell állnunk. Ahogy egyértelműnek tekintjük azt is, hogy az LMBTQP-lobbi megjelenése az oktatási intézményekben – akár érzékenyített tanárok által! – gyermekmegrontás!

Csak akkor tudjuk hitelesnek elfogadni a kialakult társadalmi konszenzus nyomán a balliberálisok pedofil-üldözését, ha azzal párosul, hogy lemondanak az LMBTQP-ideológia oktatásban való terjesztésének tervéről!

A HVIM, ahogy eddig is tette, úgy ezután is üldözni fogja a pedofília minden formáját a maga eszközeivel! A pedofília mindenki részéről elfogadhatatlan: pártmeggyőződéstől, nemtől, vallási hovatartozásról, bőrszíntől függetlenül üldözendő beteges devianciáról van szó!

Többgyermekes családapákként nekünk a gyermekeink biztonsága és jövője elsődleges fontosságú! Éppen ezért felszólítunk minden intézményt, szervezetet, pártot, hogy legpéldásabban járjon el, amennyiben bármelyik tagjáról bebizonyosodik, hogy pedofil bűncselekmény részese! Az emberi hibákért vállalni kell a felelősséget, a bűnösök pedig valóban bűnhődjenek!

Kelt: Székesfehérvár, 2024. február 14.
HVIM vezetőség

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Utolsó töltény a tárban – A vármegyések és a Farkasok idén is kitörtek

Válaszcsapás: A NATO a harmadik világháborút gyakorolja a mostani hadgyakorlatán

(Szent Korona Rádió)