Minden napra jut egy buzeráns pedofil?

A tegnapi napon számoltunk be egy szigetszentmiklósi buzeráns pedofilról, az LMBTQP közösség azonban olyan naggyá nőtte ki magát, hogy ma egy békésiről adunk hírt. 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a gyermekek biztonságáért harcoló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A 24.hu információja szerint múlt pénteken letartóztattak Békésen egy gyermekotthoni nevelőt, aki a gyanú szerint az intézményben elhelyezett fiúkat molesztálta.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság a lap kérdésére megerősítette, hogy pedofil bűncselekmények gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak egy 62 éves békési férfi ellen.

A gyanúsított az eljárás adatai szerint több alkalommal szexuálisan molesztált két, felügyeletére bízott tizenéves fiút.

“A nyomozó hatóság kezdeményezte a gyanúsított letartóztatását, amit a Békés Vármegyei Főügyészség indítványára a bíróság február 23-án el is rendelt” – közölték. Az ügyben a lap megkereste a Békés vármegyei gyermekotthonokat felügyelő Gyöngyház Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Központot, ahol a vezetői titkárságon azt mondták, csak a fenntartó, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) engedélyével válaszolhatnak az üggyel összefüggő kérdésekre.

A megyei központtal folytatott telefonbeszélgetések során ugyanakkor kiderült, hogy a vezető, Sziszák Katalin Julianna egy hete nem dolgozik az intézményben. A békési ügy részletei miatt levelet küldtek az SZGYF főigazgatójának, Cséplőné Gönczi Veronikának, akitől arról is érdeklődtek, valós-e az információ, miszerint leváltották a megyei intézményvezetőt. Az SZGYF-től egyelőre nem reagáltak a megkeresésre.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Miért engedték ki a buzi pedofilt háziőrizetbe? Már novemberben megszökött! (Exkluzív információk)

Alapvető emberi jog a pedofília?

(Kuruc nyomán Szent Korona Rádió)