Miért engedték ki a buzi pedofilt háziőrizetbe? Már novemberben megszökött! (Exkluzív információk)

Elképesztő esetről számolt be a Blikk, a Szent Korona Rádió exkluzív információkat tudott meg az ügy részleteiről. Egy szökésben lévő pedofíliával gyanúsított homoszexuális férfi fajtalankodhatott kiszolgáltatott helyzetben lévő kárpátaljai gyerekekkel. Korábban többször írtunk róla, hogy a homoszexuális devianciával rendelkezőknél mennyivel magasabb a pedofilok száma, mikor a saját neméhez vonzódó férfiak fiatal fiúkat rontanak meg – elég csak a Bite ügyre gondolni, ahol a tanár egy 15 éves diákkal létesített beteges viszonyt. Nemes László ellen fogolyszökés miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Adód 1%-ával harcolj a pedofília ellen, támogasd a HVIM-t!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldheted el!
Adószám: 18218082-1-07
Mi történt, hogy kiengedték?!

Információink szerint azért engedték ki előzetes letartóztatásból a pedofil buzit, mert nem állt fent a bűnismétlés veszélye, se a tanúk befolyásolásának lehetősége. Utóbbit talán megértjük, hiszen őket valóban kihallgatták. Előbbiben nem vagyunk biztosak.  Információink szerint 2022. december 6-ától 2023. november 7-éig volt előzetesben. Már 2023. november 19-én megszökött. Először a számára bérelt házat, majd fellelhető rokoni kapcsolatait keresték fel a rendőrök, mindhiába. Ezért gondolhatják úgy, hogy visszaszökött Kárpátaljára. A sértett fiúkat is elhelyezték máshova, már nincsenek azon a foci akadémián.

Sajnos, van még egy másik eset is, ahol kiengedték előzetesből a pedofilt, és szabadlábon várhatja az ügyének lefolyását. Tehát nem egyedi esetről van szó: a lassú ügyészségi munka miatt csúszik a vádemelés, ezért a legelvetemültebbeket is kiengedik házi őrizetbe. Egyértelmű, hogy például ezen a fronton kellene erősíteni a gyermekvédelmet: pedofil bűncselekményekkel, alapos gyanúval vádolt személyeket nem engedjék szabadlábon védekezni!
Az ügy előzményei:

A tarpai fociakadémián edzőként dolgozó férfinak nagyon súlyos vádakkal kell szembenéznie, ugyanis

TÖBB KISKORÚVAL SZEMBEN IS NEMI ERŐSZAKOT KÖVETHETETT EL EGY DIÁKSZÁLLÁSON.

Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője azt mondta a Blikknek Nemes Lászlóról, hogy„a megalapozott gyanú szerint az edzőként dolgozó férfi munkakörébe tartozott az is, hogy éjszaka felügyelje az externátusként működő diákszálláson elhelyezett gyerekeket. Egyik éjszaka a gyanúsított egy alvó kiskorú fiúval szexuális cselekményt végzett  2022 novemberében. Néhány nap múlva egy másik kiskorú fiúval ugyanígy tett. Ezek a cselekmények ismétlődtek is 2022 novemberében” – közölte. Úgy tudni, a férfira összesen 42 ukrán állampolgárságú, kárpátaljai gyermek felügyelete, kísérése volt rábízva a diákszálláson.

A törvény az törvény

A szexuális erőszakért akár húszévi szabadságvesztés is kiszabható.

A fentiek miatt a rendőrség Nemes Lászlót 18. életévét be nem töltött, a felügyelete alatt álló személy sérelmére, védekezésre képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak miatt hallgatta ki gyanúsítottként korábban. A lap szerint

AZ ÁLDOZATAI ÉPPEN CSAK BETÖLTÖTTÉK A 14. ÉLETÉVÜKET.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője azt is közölte, a férfi majdnem egy éven át, „2022. december 6-tól 2023. november 7-ig letartóztatásban volt, majd akkor a bíróság elrendelte a bűnügyi felügyeletét azzal, hogy a számára kijelölt ingatlant nem hagyhatja el. Ezt a gyanúsított nem tartotta be, mert 2023. november 19-én ismeretlen helyre távozott. Jelenleg fogolyszökés miatt is nyomozás folyik ellene. Az ügyészség határozatával távollévő terheltté nyilvánította a gyanúsítottat, az eljárás a távollétében folytatódik majd.”

Ha elítélik, akkor Nemes László akár 15 év börtönt is kaphat, ehhez azonban először meg kell találniuk. A gyanúsított a kárpátaljai Beregszászról származik, és Tarpán olyan ingatlanban lakott a házi őrizet idején, amelyet a testvére bérelt neki. Nem kizárt, hogy Tarpáról a mindössze 17 kilométerre lévő szülőfalujába menekült vissza.

A diákszállás gondnoka a Blikknek azt mondta, hogy félreismerte a férfit. „Néhány éve jött ide Laci dolgozni. Én úgy láttam, gondoskodott a gyerekekről, takarított, mosogatott rájuk. Úgynevezett felcserként, orvossegédként is dolgozott a klubnál: szükség esetén ellátta a gyerekeket gyógyszerekkel, vagy ha megsérült valaki a pályán, tudta, mit kell csinálni, de masszírozta is őket” – mesélte a gondnok, aki szerint a gyerekeket azóta máshova helyezték át onnan.

„Azt hittük, már régen a börtönbüntetését tölti, megdöbbentő, hogy kiengedték és megszökött. Nyilván hazamehetett Ukrajnába, ahol most a háború miatt besorozzák, hacsak nem bujkál valahol” – mondta egy másik helybéli. Tarpa polgármestere eközben azt közölte a lappal, hogy az önkormányzati ingatlanok nagy részét bérbe adják a gyerekeket elszállásoló egyesületnek, és ezért nincs tudomása a történtekről.

(Blikk, 444 nyomán Szent Korona Rádió)

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Alapvető emberi jog a pedofília?

Újabb vérlázító ítélet – Szabadlábon a 9 éves kislányt zaklató pedofil

“Dugtunk?” – Kérdezi a frissen kiengedett orosházi pedofil a Facebookon a volt diákjaitól

8 éves kisfiáról és 9 éves kislányáról készült pornográf felvételeket terjesztett egy nő