Joe Bidennek még a kutyája se normális

Joe Biden elnök kutyája, Commander legalább 24 alkalommal harapta meg a titkosszolgálat ügynökeit, írja BBC egy belső dokumentum alapján. A feljegyzésekben azt írják, hogy a német juhászkutya jelentős problémát okozott az elnök testőreinek. Egy magas rangú ügynök azt írta, hogy a harapások miatt taktikát váltottak, és azt tanácsolta az kollégáinak, hogy tartsanak tisztes távolságot a kutyától.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A dokumentumokat az információszabadságra vonatkozó kérelmek alapján hozták nyilvánosságra, ezekből kiderül, hogy 2022 októbere és 2023 júliusa között legalább 24 harapásos incidensre került sor, a titkosszolgálat tagjait csuklón, alkaron, könyökön, derékon, mellkason, combon és vállon harapta meg Commander. Júliusban egy ügynök csuklóját úgy elkapta, hogy hat öltéssel kellett összevarrni. „A harapás súlyos, mély, nyílt sebet okozott, és az ügynök jelentős mennyiségű vért veszített” – írták egy emailben.

Az elnöki németjuhászt tavaly októberben rakták ki a Fehér Házból. Az amerikai elnök két éve már kénytelen volt két kutyát deportálni: Majort és Champet is vissza kellett küldeni a család birtokára Delaware-be, miután a menhelyről befogadott Major megharapott valakit a Fehér Házban 2021-ben. Champ menesztésének indoka annyi volt: a 13 éves eb már öreg. A kutyák mindössze másfél hónapot laktak a Fehér Házban.

(444 nyomán Szent Korona Rádió)

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Demens Joe-nak megint nem sikerült…

Maradt még egy kis tudata – Segglyuknak nevezte Biden Netanjahut

Ki hitte volna? Biden is cionistának vallja magát (akárcsak Trump)