Maradt még egy kis tudata – Segglyuknak nevezte Biden Netanjahut

Miközben a magyar külügyminiszter még mindig kiáll a cionista népírtás mellett, már a demens és beszámíthatatlan állapotban lévő Joe Biden is rájött, hogy vállalhatatlan a mészárlás, amit Netanjahu visz véghez “önvédelem” címszóval a Gázai-övezetben.

Adód 1%-ával ellensúlyozhatod a cionista propagandát, támogasd a HVIM-t!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Joe Biden amerikai elnök nincs megelégedve Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel, és egy magánbeszélgetés során segglyuknak nevezte őt a gázai háborúval kapcsolatos katonai nézeteltéréseik miatt – írta az amerikai NBC nyomán a Mandiner. Az eredeti szöveg szerint ez legalább háromszor előfordult:

His descriptions of his dealings with Netanyahu are peppered with contemptuous references to Netanyahu as “this guy,” these people said. And in at least three recent instances, Biden has called Netanyahu an “asshole,” according to three of the people directly familiar with his comments.

[…] És a közelmúltban legalább három alkalommal Biden “segglyuknak” nevezte Netanjahut – állítja három, a megjegyzéseit közvetlenül ismerő személy.

Egy másik alkalommal pedig arról beszélt, hogy az izraeli miniszterelnök “pokollá teszi az életét” azzal, hogy nem ért egyet az amerikai állásponttal a tűzszüneti megegyezéssel kapcsolatban. Az NBC úgy véli, a helyzetet közelről ismerők szerint az elnök dühös Netanjahura, amiért Izrael nem hajlandó változtatni a katonai stratégiáján a Hamász elleni háborúban.

A két politikus kapcsolatáról a Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője ugyanakkor azt mondta: “Az elnök világosan kifejtette, hogy hol nem ért egyet Netanjahu miniszterelnökkel”, hozzátéve: “a közöttük lévő kapcsolat több évtizedes, amely nyilvánosan és a magánéletben is tiszteletteljes”.

Nem ez az első eset, hogy a két vezető közötti feszült kapcsolatról jelennek meg hírek. A Politico amerikai kiadása a hónap elején arról írt, hogy Biden egy négyszemközti beszélgetésen “kib@szott rosszfiúnak” nevezte az izraeli kormányfőt. A Fehér Ház ezt természetesen tagadta, Joe Biden szóvivője, Andrew Bates akkor azt közölte, a két politikus kapcsolata “nyilvánosan és négyszemközt is tiszteletteljes”.

A tavalyi decemberben ennek ellenére nyilvánosan is összeszólalkozott Biden és Netanjahu. Az amerikai elnök burkolt fenyegetésére, amelyben arról beszélt, hogy a nemzetközi közvélemény hozzáállása “megváltozhat” Izraellel kapcsolatban, az izraeli miniszterelnök azzal válaszolt, hogy az Egyesült Államok szőnyegbombázta Németországot és dobta le az első atombombát, és rengeteg civilt ölt meg. Emiatt pedig Washington nem oktathatja ki Izraelt.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Keresztényellenesség Izraelben – Nyílt gyűlölet uralkodik (Frissítve)

Ki áll ki utolsóként a népirtó telepesek mellett? Hát persze, hogy Szijjártó

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)