Demens Joe-nak megint nem sikerült…

Elalszik, leesik a lépcsőn, felborul a biciklivel, kezet fog a láthatatlan emberrel. Mindez Biden a világ legnagyobb katonai hatalmának mondott államának az elnöke. Most, hogy felrótták neki szellemi korlátoltságát, ismételten önmaga bizonyította azt. 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Kínosat bakizott Joe Biden amerikai elnök, aki azután hívott össze sajtótájékoztatót, hogy Robert Hur, az igazságügyi minisztérium különleges ügyésze egy 388 oldalas jelentésben azt írta: Biden minősített dokumentumokat tarthatott az otthonában (például egy kutyaágy mellett), illetve hogy „jelentősen korlátozott” a memóriája. Az eseménynek volt egy olyan része, ami minden kétséget kizár.

Nem sokkal azután, hogy Biden arról beszélt: „Jó szándékú vagyok, és idős, de tudom, mi a fenét csinálok”, illetve hogy „a memóriám rendben van”, megkérték: kommentálja a izraeli-gázai háború legújabb fejleményeit. Erre azt mondta: „Azt hiszem, mint tudják, hogy kezdetben Mexikó elnöke, Szíszi nem akarta megnyitni a kaput, hogy a humanitárius anyagok bejuthassanak” – vagyis Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnököt mexikói elnöknek nevezte. A BBC beszámolója szerint Biden ezzel együtt kitartott amellett, hogy a memóriája nem rossz és nem lett rosszabb elnöksége alatt.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

“Isten óvja a királynőt!” – Biden már megint nagy nyilvánosság előtt beszélt ostobaságokat.

Biden szerint Putyin egyértelműen elveszíti az iraki háborút

Joe Biden most saját fia halálának okát tévesztette el beszédében

(444 nyomán Szent Korona Rádió)