Űrbéli tévelygés: A Marson és a Holdon is állandó emberlakta kolónia Musk szerint

Váljunk több bolygós fajjá! Követeli Elon Musk. Végülis, nemesebb cél, mint a minden gyereket célozzunk meg LMBTQP-ideológiával….

 

A HVIM harcol a modernitással szemben! Ajánld fel adód 1%-át Te is!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Musk az általa birtokolt közösségi felületen, az X-en (korábbi nevén Twitter) tette közzé rövid üzenetét, amelyben azt írta, hogy egy olyan terven dolgozik, aminek a célja egy második ember lakta bolygó benépesítése.

Az első lépéseket 2029-ben tehetnék meg az asztronauták a Marson, igaz, ezt Elon Musk korábban már az idei évre megígérte, majd utóbb 2026-ra módosította.

Musk cége, a SpaceX bolygóközi űrhajójával jutnának el az űrutazók a Marsra, ahol fokozatosan egyre nagyobb kolóniákat építenének ki.

„A célunk az, hogy olyan jelenlétet alakítsunk ki ott, hogy a Marsra költözők akkor is fenn tudják tartani magukat, ha bármilyen okból a földi ellátás megszűnne”

– írta Musk, aki utalt arra, hogy az emberiségnek a jövőben át kell jutnia egy „Nagy Szűrőn”, egy apokaliptikus akadályon a túléléshez, ami lehet az éghajlatváltozás vagy egy nukleáris armageddonon.

Musk régóta hangoztatja, hogy az emberiségnek “több bolygót is megcélzó fajjá” kell válnia, hogy hosszú távú túlélésünket biztosítsa.

Még 2021-ben ezt mondta:

“Nem akarunk az egybolygós fajok közé tartozni, hanem több bolygós faj akarunk lenni. Fél évszázad telt el azóta, hogy az emberek utoljára jártak a Holdon. Ez túl hosszú idő, vissza kell mennünk oda, és állandó bázist kell létrehoznunk a Holdon, egy nagy, állandóan lakott bázist a Holdon. És aztán építsünk várost a Marson, hogy űrhajós civilizációvá váljunk, egy több bolygón élő fajjá.”

– tette hozzá.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Saját gyerekei agyába is chipet ültetne Elon Musk

Besúgó autók? Elon Musk a sofőrök ellen fordította volna a Teslák kameráit

(ATV nyomán Szent Korona Rádió)