Tombol a cigány rasszizmus: megint magyarok ellen uszít az Opre Roma Párt

Kamarás Istvánék a cigányoktól már jól megszokott alpári stílusban fenyegetőznek, polgárháborúval, cigány felvonulásokkal és települések elfoglalásával igyekeznének elnyerni a többségi társadalom bizalmát.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Kamarás István és bandája ezúttal – ismét – Ásotthalomról jelentkezett be, ahonnan Facebookon, élő videóban uszítottak a magyarság és a Mi Hazánk ellen. A cigány tartományért küzdő Opre Roma Párt vezetője és társai üvöltözve fenyegetőztek, rágalmaztak, majd a magyarokat parasztozva kárörvendve nyugtázták, hogy “hamarosan övék lesz minden”.

A “náci farkasodúból”, Ásotthalomról jelentkeztek be Kamarásék, ahonnan kiindult “a leggyűlöltebb eszme Magyarországon” – legalábbis szerintük. Ne aggódjon senki, nem ez volt az utolsó hazugság a videóban, ami elhangzott. Példának okáért a nyugdíjasklub “szkíta felkeléséről” azt hazudták, hogy annak köze van a Mi Hazánkhoz. Az egyik “értelmiségi” a társaságban egyenesen a következőket mondta:

A Mi Hazánkat fel kell oszlatni, egy terrorcselekményhez használta fel az egyik fiókszervezetét.

Ezen felbuzdulva aztán jöttek a bekiabálások, mint ahogy az elvárható ilyen bejelentkezéseken: “Toroczkai, téged kell feloszlatni!”; ”Toroczkai bűnöző!”

Majd – igazán belelovalva magukat a helyzetbe – már Ázsiába akarták küldeni a mi hazánkosokat vagy a magyarokat – ez nem teljesen világos, az mindenesetre elhangzott:

Menjetek oda, ahonnan jöttetek, Mongóliába!

“Fel, cigányok!”

Kamarás leszögezte: “nem fogják ezt” tovább engedni. “Mi nem fogjuk hagyni, hogy a nácik Magyarországon olyan erős és félelmetes erővé váljon, ami a cigányokat a létükben fenyegeti, azt mi, cigányok nem fogjuk hagyni” – üvöltötte a kamerába, majd történelemtudását megcsillogtatva arról beszélt, újra(?) polgárháború lesz Magyarországon, ha ezt szeretnék.

“Hogy ha azt akarjátok, nácik, hogy Magyarországon újra polgárháború legyen” – hangzott el, mire jött a felkiáltás: “Mi is tudunk jönni, nácik!” “Nem fogjuk ezt tovább engedni”.
“Fel, cigányok!”

Azé az ország, aki teleszüli

A magyar demográfiai összeomlás is igen jó kedéllyel töltötte el Kamarást és bandáját, akik azzal viccelődtek, majd ők benépesítik Ásotthalmot.

Olyan jó a levegő a gyereknemzésre, hogy féltünk benneteket náci parasztokat, hogy kihaltok

– mondta Kamarás, mire a másik elárulta, azért jöttek a településre, hogy házakat vásároljanak fel. Mint fogalmazott:

Két szobás lakást fogunk venni, lehet, hogy húszan megyünk be, de annyian.

Majd hozzátették: “Parasztok, mienk lesz minden, nem csak Ásotthalom.”

Erre Kamarás balján is megszólalt a derék, szemüveges úriember, mint népesedési szakértő, akinek kifejezetten tetszett, hogy a magyar nők nem vállalnak gyermeket.

Van egy jó hírem, az ő asszonyaikat amúgy sem kell kasztrálni, mert egyébként se szülnek. A természet megoldja

– mondta vígan, majd hosszasan arról értekeztek, hogy ha kell, a cigányok a magyar nőknek is csinálnak “kapucsínó gyereket”.

“Kifüstölünk benneteket!”

Végezetül Kamarás deklarálta, nem érik be az Ásotthalmon történő céltalan ordibálással, Budapestre is elmennek “kifüstölni” a Mi Hazánkat:

Most szólunk, Budapesten, az irodátok elé oda fogunk menni, kifüstölünk benneteket, ha rosszul viselkedtek, lecsapunk rátok!

A videóban egyikük el is szólta magát, mikor büszkén jelentette, neki és a barátainak köszönhető személyesen, hogy elvették a Mi Hazánk központi irodáját, amiért kitették a “Nem lehetünk Cigányország” feliratú plakátot.

Tehát, megerősítést nyert, hogy a Fidesz és a balliberális összeborulás nagykoalícióban feküdt le a cigánylobbinak.

A szokásos kettősmérce

Ha magyarok tennének közzé ilyen uszító videót, ha magyarok fenyegetőznének ilyen hevességgel, biztosak lehetünk benne, órákon belül lépnének a hatóságok. Ahogyan az is garantált, az irányított média valamennyi sajtóorgánumán perceken belül ez lenne a vezető hír. A “fajgyűlöletre” mindig oly érzékeny “függetlenobjektív” újságírók most azonban feltűnően csendben vannak. A cigányok fajgyűlölete és fenyegetőzései valamiért nem zavarják a lelkivilágukat. Persze, ez nekünk aligha meglepő, hiszen mi tudjuk, nem azért tartják őket, hogy az olvasóik tudtára adják, mi is folyik ebben az országban.

Érdemes viszont az élő videó alatt a hozzászólásokat szemlézni. A videót már több mint 8 ezren látták, a kommentelők között feltűnően sok a fajgyűlölő cigány, akiket rendesen felhergeltek Kamarásék. Ez pedig előbb-utóbb tettlegességig fog fajulni, mert azt látják, hogy ők ebben az országban bármit megtehetnek.

Túrázókat fenyegetnek

Úgy tűnik, a hazai túraközösség az antifa után új veszélyforrással nézhet szembe. Január végén, a HVIM szervezésében balassagyarmaton ismét teljesítménytúrával emlékeztek meg a csehkiverő hősökről, de Kamarásék szemében ez az esemény is egy cigányok elleni náci vonulgatásnak minősül.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Program: Vagy kapnak alapjövedelmet és kvótát a cigányok, vagy területi autonómiát harcolnak ki

A cigány “politológusok” már nagyon várják, mikor lesz magyar kisebbségi önkormányzat Borsodban

Intézkedő rendőrökre támadtak a cigányok Ózdon, még a kapitányságot is agresszívan célba vették

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)