Program: Vagy kapnak alapjövedelmet és kvótát a cigányok, vagy területi autonómiát harcolnak ki

Az Opre Roma nevezetű cigány gittegylet közzétette “programját”, valamiért a munkahelyi körülmények és a munkabér-rendezés kérdésköre kimaradt, de van benne “alapjövedelem” és cigánykvóta. A Magyar Jelen cikke.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

– Sokan hiányolták a programunkat, ezért most újra közzétesszük azt a minimum programot, amiben Balogh Artúrral és Pintér Szabolccsal egyetértünk – szögezik le.

– Ez egy komoly mérföldkő a romák életében, hiszen különböző világnézeti (itt vélhetően világnézetűt akartak írni – a szerk.) cigány politikusok egy roma minimum programban meg tudtak egyezni. Természetesen ettől sokkal több politikai akaratunk van, de hangsúlyozom, hogy ez a minimum, amit el kell érni! A politikai minimum programunkat minden magyar politikai szereplőnek elküldtük, itt éppen Márki -Zay Péternek. Opre Roma! Szusz Beásilor! Fel cigányok! – zárják soraikat.

A teljes “program” alább olvasható, természetesen benne van az intézményesült ingyenélés, az ún. feltétel nélküli alapjövedelem követelése is. És természetesen a cigánykvóta. Tehát röviden: se szorgalom, se tehetség ne számítson, legyen elég annyi, hogy cigány. Fordított esetben erre mit mondanának? Ja, igen, rasszizmust.

A cigány “politológusok” már nagyon várják, mikor lesz magyar kisebbségi önkormányzat Borsodban

Ki hitte volna? Putris cigányok erőszakolták meg Monoron a 21 éves lányt (videóval)

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)