80 éves asszonyt vertek meg és raboltak ki a kiskorú cigányok

A kép illusztráció.

Kiskorú cigányok hatoltak be egy borsodi idős hölgyhöz tavaly év elején. Az agresszív bűnözőpalánták egy seprűnyéllel megverték majd kirabolták a nőt. A vád szerint legerőszakosabb, 13 éves elkövető, ezért könnyen javítóintézetben találhatja magát, de ez nem meglepő a köreikben, két társa megúszhatja egy próbára bocsátással és pártfogói felügyelettel.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A vádirat szerint a fiatalkorú vádlottak 2023. január végén egy borsodi településen bementek egy 80 éves asszony házának udvarára. A sértett a hátsó kijáratnál állva rájuk kiabált, hogy mit keresnek ott, menjenek el, majd az ajtót bezárva visszatért a házba. Az idős nő felszólításának nem tettek eleget, maradtak.

A 13 éves fiú elhatározta, hogy erőszakkal szerez értékeket. Felvette a fa seprűnyelet, berúgta az ajtót, bement a házba és a seprűnyéllel a sértettet többször megütötte a fején, a karján, a hátán, illetve testszerte. Mindezt olyan erővel tette, hogy az eszköz eltört, az asszony feje vérzett. Ekkor abbahagyta a bántalmazást, kutakodott a hálószobában, felszólította a véresre vert sértettet, hogy adja oda a gyógyszereit. Az egyik fiókban talált egy bontatlan nyugtatót, majd elvette a sértett mobiltelefonját, elemlámpáját.

Két fiatalkorú társa nem akarta bántalmazni az idős sértettet, társukat nem segítették, próbálták is megfékezni, többször felszólították a 13 éves rablót, hogy fejezze be a verést, egyikük csak azért ment be, hogy az ütésektől földre került sértettet felsegítse. Ezt elég nehéz elhinni tudván, hogy a “testvéreik” hergelésében igencsak jelesekednek. A bántalmazás miatt az idős nő könnyebb sérüléseket szenvedett el. Magánlaksértés miatt kérte az elkövetők felelősségre vonását.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő 13 éves vádlott ellen javítóintézeti nevelést indítványozott. Társait próbára bocsátanák, pártfogó felügyelet egyidejű elrendelésével.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Intézkedő rendőrökre támadtak a cigányok Ózdon, még a kapitányságot is agresszívan célba vették

Elkapták a munkahelyére tartó nőt megerőszakolni próbáló bűnöző cigányt

(24.hu – Szent Korona Rádió)