Elkapták a munkahelyére tartó nőt megerőszakolni próbáló bűnöző cigányt

Csak dolgozni szeretett volna menni a törökszentmiklósi nő január 6-án, amikor egy erőszakos cigány lelökte a bicikliről, és megpróbálta megerőszakolni, de ez szerencsére nem sikerült neki. A bíróság kezdeményezte az azóta elfogott, nem meglepő módon többszörösen is büntetett előéletű férfi letartóztatását.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak küldött közleményében azt írta, hogy a férfi január 6-án, 5 óra körül követni kezdte a kerékpárral közlekedő nőt, majd úgy ellökte, hogy az árokba esett.

Az erőszakos cigány a földön fekvő nő fölé térdelt, majd befogta a száját, és fogdosni kezdte. A nő eközben próbált segítségért kiáltani, illetve kiszabadulni a férfi fogásából, de annak ereje miatt nem tudott.

A becstelen bűnöző ezt követően lehúzta a nő ruháját, majd megpróbálta megerőszakolni, ami azért nem sikerült neki, mivel a nő ellenállt, folyamatosan próbált védekezni, rúgkapált, segítségért kiáltott, illetve a férfi meglátott egy arra közeledő gépjárművet, amitől megijedt, és a helyszínről elmenekült. A nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett a bántalmazás során.

A bíróság elrendelte a korábban már többször is büntetett erőszakoskodó letartóztatását. A cigány és a védője fellebbezett, így a végzés nem végleges.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Emberek életét sodorták veszélybe a kábeltolvaj cigányok Szolnokon

Karácsonyi látogatást tett a TEK a drogdíler cigány bűnbandánál

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)