Az ujgurok szerveivel kereskednek Kínában?

A kommunisták meg a cionisták között olybá tűnik, hogy egy közös pont biztosan van: az elnyomásukat elszenvedő nép szerveivel kereskednek… 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Kínai orvosok élő betegekből távolítottak el létfontosságú szerveket, ezzel halálukat okozva – állítja két kutató egy, tudományos közleményben.

A jelentés szerint nagy valószínűséggel ezeket a szerveket fogvatartottakból műtötték ki.

A megállapítások aggodalomra adnak okot a kínai muszlim ujgur kisebbség több ezer tagjának sorsa miatt, akiket munka- és “átnevelő” táborokban tartanak fogva az emberi jogi aktivisták által széles körben “népirtásként” elítélt politika részeként.

Mathew Robertson, a canberrai Ausztrál Nemzeti Egyetem politika és nemzetközi kapcsolatok szakos doktorandusza és Jacob Lavee professzor, aki az Izraeli Transzplantációs Társaság elnöke volt, 2800 kínai nyelvű, szív- és tüdőátültetéssel foglalkozó tudományos cikket elemzett.

A kutatók bizonyítékot találtak arra, hogy az esetek riasztóan nagy számában a szerveket élő személyekből vették ki.

“71 dokumentumban találtunk egyértelmű és félreérthetetlen bizonyítékot arra, hogy az agyhalált nem állapították meg a szervkivétel megkezdése előtt” – mondta Lavee a Haaretz című izraeli napilapnak. Ez azt jelentette, hogy a szerveltávolítás volt “a közvetlen oka” a betegek halálának.

“Nyilvánvaló, hogy az újságokban leírt műtéten átesett alanyok mindegyike fogoly kellett, hogy legyen” – tette hozzá Lavee. “A kérdéses időszakban nem létezett alternatív önkéntes szervdonor-rendszer”.

Kína 2014-ben közölte, hogy leállítja a fogvatartottaktól származó szervek begyűjtését, évekkel azután, hogy hivatalosan elismerte, hogy a kivégzett foglyok adták a Kínában transzplantációra használt szervek legalább kétharmadát.

Lavee és Robertson nem talált bizonyítékot arra, hogy azóta élő betegeken szervkereskedelemre került volna sor, ami azt jelenti, hogy Kína vagy reformokat hajtott végre, vagy pedig az ilyen gyakorlatok bizonyítékait jobban elrejtették.

Emberi jogi aktivisták és külföldi szakértők azt állították, hogy Kínában továbbra is évente több tízezer szervet távolítanak el az állam által üldözött kisebbségek tagjaitól, és adják el őket átültetés céljából.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ha nem vagy brutális, a helyükre kerülsz – Kínai rendőr vallott az ujgurok elleni etnocídiumról

Hogyan éltem túl egy kínai átnevelőtábort? – Egy megmenekült ujgur hölgy beszámolója

A Középső Birodalom perifériáján; egy ellen-birodalom célkeresztjében. Az ujgur etnocídium I.

„A Végzet visszatér a történelembe”. Az ujgur etnocídium II.

„A terrorellenes népi háború”, avagy a terror totális eluralkodása. Az ujgur etnocídium III.

(The New Arab nyomán Szent Korona Rádió)