Ha nem vagy brutális, a helyükre kerülsz – Kínai rendőr vallott az ujgurok elleni etnocídiumról

Egy, Kínából szökött volt rendőr számolt most be a CNN-nek az Ujgurisztánban elkövetett etnikai tisztogatással kapcsolatban. Beszélt arról, hogy milyen brutális módon állítják őket elő, milyen kínzásoknak vetik alá őket, és hogy egyáltalán mi az indíttatása az egésznek. 

Toborzás!
Október 17-én induló alapkiképzés a Farkasoknál!
Részletek a weboldalukon.

Egy razzia során száz meg száz rendőr járja puskákkal felfegyverkezve az ujgurok házait, és rángatját ki őket otthonaikból összebilincselt kezekkel, miközben azt üvöltik rájuk, hogyha egy pillanatra is ellenállnak, akkor agyonlövik őket.

“Erővel vittük el őket éjszaka” – mondta a rendőr. ” Ha száz ember volt a kijelölt területen, ahova kiküldtek, akkor is mindegyiket elő kellett állítani.

Rúgd és üsd őket, amíg térdelve nem sírnak.”

Jiang beszámolt arról is, hogy a Xinjiangban töltött szolgálata alatt minden új előállítottat már a kihallgatási procedúra során brutálisan meg kellett verni, mindegy hogy férfi, nő vagy 14 éves gyerek. Beszámolója szerint a verés a rendőrre van bízva, vannak akik feszítővassal, mások lánc végére kötözött lakattal sanyargatják fogvatartottaikat. A módszerek közé tartozik még az úgynevezett “tigris székhez” való kikötözés, mely a gyanúsítottat mozgásképtelenné teszi, de rendszeresen bilincselnek embereket a plafonhoz, hajtanak végre szexuális erőszakot, vagy egyszerűen árammal és vízzel kínoznak. Az ujgurokat általában napokig nem hagyják aludni, és sem ételt, sem vizet nem adnak nekik. Számos alkalommal fordul elő az is, hogy ráállnak az előállított személy arcára, és úgy faggatják. Az elektromos kínzásoknak számos vállfaja ismert Kínában: egyes esetekben elektromos botot használnak, melynek villás hegyes vége van, amivel a felkötözött előállított nemiszervét sokkolják.

Az előállításokat terrorcselekmény elkövetése, vagy annak előkészítésének vádja miatt teszik meg. Jiang azonban elmondta azt is, hogy az a több száz ember, akit ő látott, mindegyik ártatlan, normális életet élő személy volt.

A kínzások csak akkor érnek véget, amikor az ujgurok vallomást tesznek. Azonban ekkor sem érnek véget megpróbáltatásaik, ugyanis vagy börtönbe, vagy internálótáborokba szállítják át őket.

Állításainak alátámasztására Jiang számos fotót és videót mutatott meg a CNN-nek, ugyanakkor ezeket sajnos nem tehetik nyilvánossá, ugyanis a kínai állam nagy fenyegetést jelent számára, és az Ázsiában maradt rokonaira és barátaira is.

Jiang azt is elmondta, hogy mindenkinek, akit kivezényelnek Ujgurisztánba, kötelező legalább egy embert megütnie, vagy lelőnie, azt mondta, hogy első alkalommal, amikor őt küldték oda, a felettese azt mondta neki, hogy szeparatisták ellen mennek, akiket meg kell ölni. Ezt tükrözi az a gyakorlat is, hogy akire fegyvert fognak, és mégis megmozdul, azt lelövik.

A razziák során a lakosok egész házát feltúrják, elektronikus eszközeikről minden személyes adatot letöltenek a későbbi analizálás érdekében.

Amennyiben nem akartak hajtóvadászatot szervezni, akkor mielőtt megjelentek, a helyi párttitkárral összehívattak egy lakossági gyűlést, és ott állították elő az ujgurokat. Így Jiang bevallása szerint évente minimum 900.000 ujgurt és egyéb kisebbségit szállítottak átnevelőtáborokba. Azonban a rendőröknek nem volt más választásuk, mivel ha ellent mondtak volna a parancsnak, rájuk és családjukra is ez a sors várt volna. Ez a kommunista Kína: terror által fenntartani a terrort.

Jiang igyekezett az ember alatti cselekményekből kimaradni, ugyanakkor számos kollégája, mivel csupán pszichopaták voltak, előszeretettel végezték a kínzásokat, erőszakolták a rabokat, köztük a férfiakat is.

(CNN nyomán Szent Korona Rádió) 

Hogyan éltem túl egy kínai átnevelőtábort? – Egy megmenekült ujgur hölgy beszámolója

„A terrorellenes népi háború”, avagy a terror totális eluralkodása. Az ujgur etnocídium III.

+