Bayer Zsolt Toroczkai Lászlóról: Semmi maradandó nem fűződik a nevéhez ennek a gazembernek

Toroczkai László nemrég a YouTube csatornáján leplezte le, hogy a Bayer Zsolthoz köthető Trianon Múzeum Alapítvány tulajdonában álló Nagy-Magyarország Parkban is indiai vendégmunkások vannak. Vasárnap este a Bayer showban reagált Bayer Zsolt – írta meg a Magyar Jelen.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Bayer azt állítja, hogy korábban nem tudta, kik laknak a parkban, szerinte a szálláshelyeiket bárki lefoglalhatja, és az ő szálláshelyeiket lefoglalta egy multicég. Nem lát tehát kivetnivalót abban, hogy azon a helyen, amely Trianonról, a magyarság történelméről szól, indiai vendégmunkások laknak. De voltak erősebb kijelentései is.

“Még egyszer hadd kérdezzem meg, mi is a baj a vendégmunkásokkal? Volt valaha probléma például a kínaiakkal?”

– teszi fel a nagy kérdéseket Bayer. Szerinte semmi probléma nincs az egész jelenséggel, mert “két év után hazamennek és kész”. Holott pont Toroczkai László videójában mondja el az egyik indiai, hogy esze ágában sincs hazamenni.

“Toroczkai László életében nem hozott még létre semmit”

– vált megint durván személyeskedő és nyilvánvalóan hazug tempóra Bayer, “megfeledkezve” például Toroczkai László ásotthalmi polgármestersége alatt elért sikerekről vagy arról a számos jobboldali szervezetről, amely alapításához jelentős köze volt Toroczkainak.

 “Semmi maradandó nem fűződik a nevéhez ennek a gazembernek”

– folytatja a mocskolódást. Majd előveszi a szokásos hazugságokat 2006-ról, a MTV-székház ostromról. Úgy tűnik, egyre inkább szervezettebb formában áll bele a vendégmunkások megvédésébe a Fidesz, ugyanis néhány napja Czomba Sándor, foglalkoztatásért felelős államtitkár nevezte “hisztériakeltésnek” azt, ami a vendégmunkások körül folyik, lényegében ő sem lát kivetnivalót abban, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerülnek a magyar dolgozók, a vendégmunkások letörik a béreket, és még több magyar vándorol ki Nyugat-Európába.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Indiai vendégmunkások laknak a Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában

Jobboldali tanulságok levonása – Bayer magyarázkodása, a Szájer-ügy és a thaiföldi kisfiúkkal fajtalankodó “harcostárs” története

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)