Indiai vendégmunkások laknak a Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a TikTokon leplezi le a Fideszhez köthető, Várpalota feletti erdőben, a Bakonyban lévő Nagy-Magyarország Parkot: 8-9 hónapja lakják indiai vendégmunkások, az elvileg hazafias, jobboldali rendezvények számára létesült parkot, ahol többek között szoborpark van a történelmi Magyarországról, és a park egész tematikája Trianonról szól. A porta épülete például mai napig Gömbös Gyula nevét viseli. Így nem kicsit szürreális, hogy pont ide költöztették be a migránsokat. A helyszín másik neve nem mellesleg: Királyszállás.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Toroczkai videója szerint hónapok óta több tucat indiai vendégmunkás lakik a Nagy-Magyarország Parkban. Toroczkai azt mondja, a munkások egy amerikai multinacionális cég dolgozói. Egyikük Toroczkai kérdésére angolul azt válaszolta, 8-9 hónapja laknak itt.

A videóban elhangzik, hogy a Trianon Múzeum Alapítvány vásárolta meg 350 milliós állami támogatással, Toroczkai szerint az alapítvány Bayer Zsolthoz kötődik, aki jelenleg is a kuratórium tagja. Az alapítvány feladata egyébként az lenne, hogy Trianonról tanítsa a magyar fiatalokat.

Ennél szemléletesebb tanítást nem is adhatna az egész országnak Trianonról: ahogy Nagy-Magyarország jelentős része is többek között az olcsó munkaerő magyarok általi behozásával veszett el, ugyanúgy a jelenkori országunkat is veszélyezteti a tömeges migráció.

@toroczkai.laszlo 🚨 Itt a Fidesz titkait leleplező sorozatunk újabb része: Indiai vendégmunkások laknak a közpénzből megvásárolt Nagy-Magyarország Parkban, magyarok helyett! #vendégmunkás #india #fidesz #kormány #kormányváltás #trianon #bevándorlás #migráció #parlament #országgyűlés #mihazánk #toroczkai #foryoupage #fyp #nekedbelegyen ♬ Epic Orchestra – Red Cat Blue

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is