LMBTQP tinidráma a Netflixen

A Netflix legújabb tinidrámájában nem elég, hogy ismételten helyet kap az LMBTQP-lobbi, de ezúttal is arra lesz fektetve a legnagyobb hangsúly. Az Everything Now című sorozatban 8 epizódon keresztül követhetik a nézők a “fiatalok hétköznapi problémáit”, LMBTQP-propagandával átitatva.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Netflix megosztotta az első előzetest a hamarosan érkező queer tinidrámájához, az Everything Now-hoz. Az október 5-én debütáló brit sorozat egy 16 éves lány, Mia mindennapjait követi nyomon, aki étkezési zavarból felépülve tér haza.

“Visszacsöppen a hatodik osztály kaotikus világába, csak hogy rájöjjön, hogy a barátai nélküle folytatják a tinédzseréletet. Egy folyamatosan bővülő bakancslistával, három legjobb barátnővel és egy új, nagy szerelemmel együtt Mia fejest ugrik a randizás, a bulik és az első csókok világába, és hamarosan rájön, hogy az életben nem lehet mindent megtervezni.”

– olvasható a szinopszisban.

Miát Sophie Wilde alakítja, aki a Talk to Me című horrorfilm főszereplőjeként vált híressé, amely a stúdió legnagyobb bevételt hozó filmje lett az Egyesült Államokban. Vivienne Acheampong, aki a Netflix The Sandman című fantasy-drámájában Lucienne szerepéről ismert, Mia édesanyját, Vivet alakítja majd. Stephen Fry kapta meg Mia orvosának, Dr. Nellnek a szerepét.

A további szereplők között szerepel Lauryn Ajufo, Harry Cadby, Noah Thomas, Sam Reuben, Niamh McCormack, Jessie Mae Alonzo, Robert Akodoto és Alex Hassell.

Az író és alkotó Ripley Parker szerint a sorozat “a mentális egészséggel kapcsolatos kérdésekre összpontosít, amelyekkel sok brit tinédzser szembesül, különösen az étkezéssel és a testképpel kapcsolatban”.

Újabb gyermekeket célzó LMBTQP-propaganda: Kevert rasszú szivárvány családban nevelkedik egy rajzfilm szereplője

Újabb gyermekmegrontó LMBTQP-tartalom a Netflixen

(Humen online nyomán Szent Korona Rádió)