Újabb gyermekeket célzó LMBTQP-propaganda: Kevert rasszú szivárvány családban nevelkedik egy rajzfilm szereplője

Újabb gyermekeket célzó LMBTQP-propaganda látott világot a Nickelodeonon. A The Loud House című rajzfilm egyik főszereplőjének színes- és fehér bőrű homoszexuális apjaival ismerkedhetünk meg a gyermekműsorban.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az LMBTQP-lobbi nem lassít ha a gyermekek megrontásáról, és befolyásolásáról van szó. Hiába bizonygatják, hogy csak jót akarnak, egyértelműen látszik, hogy a fő cél a teljesen deviáns téves utak népszerűsítése, ezzel életek tönkretétele és gyermekek megrontása, a normális fejlődésük ellehetetlenítése.

A Nickelodeon számos LMBTQP tartalmat megjelenítő műsort sugárzott már az elmúlt időszakban, többek között a leszbikus szerelmet bemutató Korra legendáját, vagy a szintén homoszexualitást népszerűsítő Bubble Guppies című sorozatot. A legutóbbi “művük” a The Loud House című rajzfilm, melyben egy szivárványcsalád jelenik meg.

A The Loud House kevert rasszú szivárványcsaládjának felnőtt tagjai

A sorozatban egy kisfiú két apját ismerhetjük meg, akik nem elég, hogy homoszexuális viszonyukat egyértelműen bizonyítják a képernyőn, de még különböző rasszba is tartoznak. A rasszok keveredését a progresszió már sajnos nagyon sok, akár sok kérdésben a normalitást képviselő embernek is elfogadottá, természetessé tett és ha nem vigyázunk, ugyanez a sors vár a szexuális deviációkra is.

Továbbra is óvnunk kell gyermekeinket az ilyen félre vezető, devianciákat népszerűsítő, befolyásoló tényezőktől, és várjuk a Fidesz lépéseit is, hogy továbbra is kiáll e az LMBTQP-lobbival szemben, vagy folytatja kirakatpolitikáját.

Vlagyimir Putyin aláírta a nemváltást betiltó törvényt

Beperelte transzműtétre kényszerítő orvosait egy amerikai nő – Soha nem lehet már teljes az élete

Vidámparkban tartott gyermekmegrontó műsort egy drag queen

(Szent Korona Rádió)