Újabb gyermekmegrontó LMBTQP-tartalom a Netflixen

A Netflix megint egy LMBTQP üzentekkel és személyekkel tűzdelt rajzfilmet jelentetett meg műsorán, a magyar törvényekkel ismét szembemenve. A hatóság ez esetben is tétlen az ügyben és hagyja, hogy ilyen tartalmak jelenjenek meg bárhol, sőt az Index még méltatja is a szerintük Oscar-díjat érdemlő alkotást.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A sztori egy olyan futurisztikus királyságba vezet, ahol mindenféle high-tech eszközöket használnak a lakók, és a Szárnyas fejvadász is simán eszünkbe juthat a környezetről. A társadalom élén a királynő áll, aki hű lovagjai segítségével tartja fenn a békét. Vagy legalábbis első ránézésre megbízható szolgáknak tűnnek a páncélosok, akik közül Bal Blackheart a beiktatásakor csúnya merényletet követ el, és az egyébként is kívülálló lovagot elzavarják, üldözni kezdik, és bujkálásra kényszerítik. Bal nagy magánya csak addig tart, amíg egy nagyszájú gyerek, Nimona rá nem talál, és ők ketten el nem határozzák, hogy bosszút állnak mindenkin, aki él és mozog.

Bal nem mellesleg homoszexuális, és egy másik lovaggal, Sir Ambrosius Aranypőccel létesít homoszexuális kapcsolatot, amit felháborító módon meg is jelenítenek nekünk a képernyőn csók, simogatások, stb. formájában.

Nimona sem mentes az érzékenyítés eszközeitől, hiszen a mesében végig arról van szó, hogy nem érzi jól magát a bőrében, de amikor alakváltó képességének köszönhetően átváltozik valamilyen állattá, akkor boldog tud lenni.

Az index felháborító módon mindenféle pozitív jelzővel illeti a mesét, ami a gyermekek megrontásához és összezavarásához vezet, sőt még az Oscar-díjat is neki adná:

Az ízléses tálalása miatt a Nimonára azt tudjuk mondani, hogy végre egy olyan lmbtq-tartalom, ami nem hatásvadász. Sőt, az üzenete miatt a legmegrendítőbb és legaranyosabb néznivaló, amit a Netflix az elmúlt években kiadott a kezei közül[…] Olyannyira nagy szíve van, hogy a Nimonától még az animációs Oscart se sajnálnánk, ami azt illeti.

A férfi csókról is közömbösen nyilatkoznak, mondván, “hogy egy férficsók mennyire rázza meg valaki lelkét egyéne válogatja”. A felnőtteknél talán igen, de egy befolyásolható korban lévő, a “nagyokat” utánozni és követni próbáló 10 évesnél biztos, hogy veszélyt jelent a normális jellem kifejlődésében a homoszexuálisok látványa.

Az LMBTQP-lobbi megjelenítésén kívül is találhatunk bőven káros elemet a rajzfilmben. Mivel a mesék gyermekekre gyakorolt hatásának fő célja a pozitív és negatív, a jó és rossz karakterek közötti különbségek felállításának kellene lennie, ezen abszolút tulajdonságok híján szintén csak zavart és deviációkat okozhatnak a fejlődő fejekben. A modern alkotások már sajnos szinte csak olyan karaktereket tartalmaznak, akikkel teljes egészében lehetetlen azonosulni, hiszen senki nem tudja a valódi romlatlan jóságot felmutatni és a teljesen gonosz karakterektől való elrettentés is elmarad, mikor azokat empátiával és jóra hajlással ruházzák fel.

A mesékkel, rajzfilmekkel példaképeket kellene állítanunk gyermekeink számára, akik felnőttkori becsületességüket, bátorságukat, igazságvágyukat a legkisebb királyfitól, önzetlenségüket, odaadásukat, bájukat a hercegkisasszonytól kellene meríteniük, a gonosz mostohák, vagy ördögök pedig el kellene rettentsék őket a bűntől és hamisságtól. Ha már ilyen fiatal korban összekeverjük az abszolút értékeket, melynek birtoklóiról példát lehetne venni, ne csodálkozzunk, ha egy felnőtt korban, hitvány, megátalkodott és a bűnt természetesnek tételező generáció megteremtését segítjük elő.

Beérik a társadalom buzivá tétele: már a magyarok 47%-a is támogatja a homoszexuálisok “házasságát”

Lángra lobbant a szivárványos rongy Irakban

(Index – Szent Korona Rádió)