Kapja amit érdemel – Megkéselték a börtönben a csecsemőt megrontó pedofil rocksztárt

Ian Watkinst, a Lostprophets nevű zenekar énekesét 2013-ban ítélték 29 éves börtönbüntetésre, amiért gyermekeket érintő szexuális devianciáit próbálta kiélni még csecsemőkön is. Szerencsére az ilyen elmebeteg szörnyetegeknek a börtönökben sincs könnyű dolguk, ezt a szörnyeteget nemrégiben késelték meg a rácsok mögött.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ian Watkinst, a Lostprophets egykori énekesét megtámadták a börtönben, ahol épp huszonkilenc éves börtönbüntetését tölti gyermekeket érintő szexuális bűncselekmények miatt.

A beszámolók szerint a rocksztárt megkéselték a wakefieldi fegyházban. A börtön szóvivője közölte, hogy az ügyben vizsgálat indult.

Nem kommentáljuk a történteket, míg tart a nyomozás – tették hozzá. Watkinst 2013 decemberében tartóztatták le egy sor gyermekeket érintő szexuális bűncselekményért, köztük egy csecsemő megerőszakolásának kísérletéért.

A zenészt huszonkilenc év börtönre ítélték, de a börtönbüntetés kétharmadának letöltése után feltételesen szabadlábra helyezhetővé válik

– írja a BBC.

Bűntársait, az általa bántalmazott gyermekek anyját tizennégy és tizenhét évre ítélték. Az ügyben ítélkező bíró azt mondta, hogy az ügy révén a romlottság új mélységeiben kellett elmerülnie.

Watkins elismerte egy 13 év alatti gyermek megerőszakolásának kísérletét és szexuális zaklatását, de a nemi erőszak vádjában ártatlannak vallotta magát. A bíróság elutasította 2014-es fellebbezését – írja az Index.

91 kislány esett áldozatul az ausztrál pedofilnak, legtöbbjük még 10 éves sem volt

Megvizsgálja a pedofilokat foglalkoztatható iskolákat a lengyel kormány

(Vadhajtások – Szent Korona Rádió)