Rendőrt hívtak az LMBTQP-misét ellenző katolikusokra Portugáliában

Tiltakozók emelik Krisztus keresztjét a vallásgyalázó pap felé

Nem mindig az oltár mellett tetszelgők a valódi képviselői a vallásnak. Ez most Portugáliában is bebizonyosodott, hogy míg a pap LMBTQP-misét celebrált, addig a tiltakozó hagyományhűek mutatták a vallás igazi, megrontatlan arculatát Portugáliában. Még ha a vallási vezetők nagy része is az eretnekségek felé hajlik, mint volt arra példa korábban is, nekünk végig az Igazság pártján kell maradnunk! 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy tucat katolikus tiltakozott az istenkáromló szivárványos “Eucharisztia” ellen augusztus 3-án a lisszaboni Ameixoeirában található Nossa Senhora da Encarnação plébánián. A katolikusok feszületet tartottak és rózsafüzért imádkoztak.

Az ifjúsági világnapokon most fordult elő első – de úgy tűnik a tendenciákból, hogy nem utolsó – alkalommal, hogy rendőröket hívjanak a katolikus hívekre. A tiltakozókat kivezették a templomból, majd igazoltatták őket.

A vallásgyalázó “mise” után különböző állami szereplők is megszólaltak. Isabel Almeida Rodrigues, Portugália egyenlőségért és migrációért felelős államtitkára pénteki nyilatkozatában az LMBTQP emberek emberi jogainak tiszteletben tartására szólított fel, megjegyezve, hogy ezeket az elveket a portugál alkotmány is rögzíti.

(Catholic Traditonal Beauty és ABC News nyomán Szent Korona Rádió) 

Krisztus és a Sátán között a végső csata a házasság és a család kérdéskörében fog lezajlani

A keresztények között is terjed az LMBTQP elfogadása – Ez ellen szólalt fel Szombathely püspöke