91 kislány esett áldozatul az ausztrál pedofilnak, legtöbbjük még 10 éves sem volt

Alig találni szavakat arra a borzalomra, amit az ausztrál pedofil eddigi életében leművelt. Közel száz kislányt bántalmazott, és jórészt 10 éven aluliakat erőszakolt. Az ügy különösen vérlázító része, hogy a férfi évekig dolgozott gyermekgondozási intézményekben. Az elmebeteg nevét eltitkolják a nyilvánosság elől.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az ausztrál queenslandi rendőrség nyomozói 9 évvel ezelőtt olyan videofelvételeket és fényképeket fedeztek fel a világháló “sötét oldalán”, a Darkneten, amelyeken két kislány megrontása szerepelt. Az egyik fotó hátterében volt egy jellegzetes mintájú lepedő, amely alapján tavaly a nyomozók áttörést értek el. Megtudták a textil származási, illetve egykori használati helyét, ami egy brisbane-i gyermekgondozási központ volt. Az adatgyűjtés során került képbe az intézmény egyik akkori alkalmazottja, akit a rendőrök októberben őrizetbe vettek és aztán letartóztattak.

A most 45 éves férfi házában közel 4000 megrontást ábrázoló gyerekpornó felvételt találtak.

A férfit ez alapján most 1623 rendbeli gyermekbántalmazással vádolják. 91 kislány lett az áldozata, közülük 87-en még 10 évesek sem voltak a megerőszakolásuk idején.

A lefoglalt anyagok alapján az egykori gondozó 136 rendbeli nemi erőszakot és 11 rendbeli nemi érintkezést valósított meg egy 10 év alatti gyerekkel. A pedofil férfi évekig dolgozott különböző gyermekgondozási intézményekben, de csak Brisbane-ben élte ki beteges vágyait. A megrontott gyerekek szülei idén értesültek arról, hogy mit tett a gyerekeikkel a férfi.

Az ausztrál média már most a szigetország legdurvább pedofil sorozatelkövetőjeként tartja számon a férfit, akit csak azért nem neveznek meg, mert nem akarják, hogy kiderüljön, pontosan melyik intézményben dolgozott.

Arról szeretném tájékoztatni a közvéleményt, hogy akinek a gyereke, illetve ő maga érintett ebben az ügyben, azokkal már felvettük a kapcsolatot. Valószínűtlen, hogy lennének további áldozatok”

– nyilatkozta az ügyben az ausztrál rendőrség.

Az ügy érdekessége még az, hogy a férfi mindössze 20 km-re tevékenykedett attól a helytől, ahol a rendőrök felfedezték a képeket a Darkneten.

Csecsemőkről készített szexuális felvételeket találtak a pápai homoszexuális pedofil telefonján

LMBTQPedofil férfit tartóztattak le Budapesten – Az abuzált kisfiú csupán 8 éves volt

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)