Beperelte transzműtétre kényszerítő orvosait egy amerikai nő – Soha nem lehet már teljes az élete

A most 21 éves Soren Aldaco mellbimbói szó szerint leváltak a mellkasáról, nem lesz képes szoptatni, és állítólag terméketlen is lehet.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy texasi nő 1 millió dollárt követel az orvosoktól, akik 17 éves korában tesztoszteront adtak neki, és az elfuserált transz-műtét következtében hámlanak a mellbimbói. Szerinte a műtét helyett inkább a depressziójával kellett volna kezelniük – ezzel a címmel számol be a Daily Mail a 21 éves Soren Aldaco kálváriájáról.

A texasi nő azt állítja, hogy éppen zavarodott, autista, depressziós és szorongó korszakát élte négy évvel ezelőtt,

amikor az austini orvosok arra bátorították, hogy váljon fiúvá, szedjen nemi hormonokat, majd később távolítsák el mindkét mellét.

Huszonkilenc oldalas beadványában most arról ír, hogy az orvosok inkább „ideológusokként” viselkedtek, nemváltásra ösztökölték anélkül, hogy felvilágosították volna az alternatívákról, és “visszafordíthatatlanul elcsúfították és rokkanttá tették” őt.

A műtét következtében „a mellbimbói szó szerint leváltak a mellkasáról”. Nem lesz képes szoptatni, és állítólag terméketlen is lehet. A hormoninjekcióktól sérült a hüvelye és egyéb problémái is keletkeztek.

Aldaco pénteken nyújtotta be keresetét a texasi Tarrant megyében. Esküdtszéki tárgyalást és több mint 1 millió dollár kártérítést igényel.

Nem egy kiegyensúlyozott, boldog ember képét mutatja a műtétei után…

Nem véletlenül tiltják be ezeket a barbár kezeléseket Oroszországban:

Az orosz parlament betiltja a transznemű emberek nemátalakító műtéteit

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)