Vidámparkban tartott gyermekmegrontó műsort egy drag queen

Essex-ben egy vidámparkban lépett fel az a drag queen, akinek műsorát többen is, köztük gyerekek is végig nézték. A harisnyában és magassarkúban vonagló aberrált férfiről készült videó később nem meglepő módon kiakasztotta a szülőket.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Elborzasztotta a szülőket az a videó, amelyen a Ru Paul’s Drag Race című tévéműsor egyik előadója “szuggesztíven” táncol egy olyan közönség előtt, amelyben gyerekek is voltak – írja a DailyMail.

A videót szombaton vették fel a Southend on Sea-i (Essex) Adventure Islanden, mielőtt egy aggódó olvasó elküldte a lapnak.

A felvételen a BBC Ru Paul’s Drag Race című műsorának első évadában fellépő Crystal drag queen látható, akinek valódi neve Colin Munro.

Látható, amint hálós harisnyában, trikóban és magas sarkú cipőben táncol, miközben több mint 50 ember, köztük több gyerek nézi.

A Scissor Sisters Filthy/Gorgeous című slágerének dallamára Crystal a csípőjével lökdösődő mozdulatokat tesz, és a kezét fel-alá járatja egy sarokcsiszolóval, amelyet arra használ, hogy szikrákat szórjon az ágyékához rögzített fémlapból.

Az eseményt az Adventure Island “Pride-ünnepségének” lezárásaként tartották.

Crystal 2021-ben került a címlapokra, amikor kiderült, hogy beperelte Laurence Fox színészt, miután a Lewis sztárja őt és két másik embert “pedofilnak” bélyegezte a közösségi médiában.

Gyermekek megrontása, ellentüntetők terrorizálása – Momentumok az amerikai prájdokról

Ha Pride van, akkor rendben van a közszeméremsértés

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)