Ebben is a tradicionalitás oldalán: Oroszországban törvényileg tiltották be a nemváltást

Míg Ukrajnára a Nyugat rákényszeríti az LMBTQP istentelen ideológiát, addig Oroszország sorra hozza azon intézkedéseket, amikkel a normalitást erősítik. Míg a Nyugatot és  Ukrajnát totálisan elutasítjuk, addig Oroszország egyes lépéseit méltatjuk, de összességében kritikusak vagyunk vele. Az LMBTQP kérdésben Oroszország vitathatatlanul a tradicionalitás oldalán áll. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az orosz törvényhozás szerdán megszavazta a jogi és a sebészi nemváltás betiltását, ami konzervatív javaslatok legújabb darabja volt, mióta Oroszország tavaly megtámadta Ukrajnát.

A The Moskow Times cikke szerint az orosz parlament alsóháza, az Állami Duma első olvasatban hagyta jóvá a törvényjavaslatot, és ezzel megtiltotta, hogy a természetes személyek nemének megváltoztatását célzó „orvosi beavatkozásokat”, valamint „a műtét nélküli változtatások állami nyilvántartásba vételét”.

Az Állami Duma mintegy 400 képviselője támogatta a törvényjavaslatot.

Pjotr ​​Tolsztoj, a kormányzó Egységes Oroszország párt helyettes vezetője szerint a törvény „gátat emel” a „nyugati családellenes ideológia behatolása ellen”.

Nagyon szeretném, ha azok a fiatalok, akik most életükkel védik Oroszország becsületét, hazatérve azt látnák, hogy az ország megváltozott. Mindannyian egy új, szuverén Oroszországért harcolunk, amely mentes minden nyugati befolyástól

– mondta a Telegramban.

A fenti fotó még 2013-ban készült, amikor megpróbálkoztak a deviánsok egy Pride-al Szentpéterváron….

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Oroszország teljesen betiltja a deviánspropagandát: már nem csak a kiskorúakra vonatkozik az LMBTQP jogszabály

Putyin ismét az LMBTQP-lobbival szemben védelmezi Oroszországot

Példát vehetne a Fidesz: Kitoloncolták az oroszok a nem kívánatos személyt, egy LMBTQP aktivistát az országból

Nemcsak az oroszok ellen, hanem az LMBTQP jogokért is harcol Ukrajna