Putyin ismét az LMBTQP-lobbival szemben védelmezi Oroszországot

Putyin aláírta az állami kultúrpolitika módosításáról szóló rendeletet, mely többek között gátat szab a külső ideológiáknak, ezzel Oroszország továbbra is kiáll a gyermekek és a családok mellett, ellent mondva a nyugatról szivárgó LMBTQP-lobbinak: a cél az orosz társadalom védelme.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az állami kultúrpolitika alapelvei közé tartozik többek között a gyermekek nevelésének és fejlődésének feltételeinek megteremtése a hagyományos orosz szellemi és erkölcsi értékek alapján, valamint a hagyományos családi értékek és a házasság mint férfi és nő szövetségének védelme. Az állam a “történelmi igazság védelmét” célzó kulturális tevékenységeket is támogatni fogja.

A kultúrpolitika célkitűzései közé tartozik mostantól az orosz nyelv védelme és “az idegen szókincs túlzott használatával szembeni fellépés”, valamint az orosz társadalom védelme “a külső ideológiai és értékterjesztéstől, valamint a romboló információs és pszichológiai befolyástól”.

Kitiltják Oroszországból az LMBTQP-propagandát – Putyin aláírta az erről szóló törvénycsomagot

(444 nyomán Szent Korona Rádió) 

A dokumentum megjegyzi, hogy a módosításra azért kerül sor, mert számos barátságtalan állam és szervezet olyan tevékenységet folytat, aminek célja “az Orosz Föderáció kulturális szuverenitásának aláásása”. (Meduza)

Kitiltják Oroszországból az LMBTQP-propagandát – Putyin aláírta az erről szóló törvénycsomagot

Megy a jogi csűrés-csavarás, hogy Putyint bíróság elé állíthassák

(444 nyomán Szent Korona Rádió)