Betonvassal szúrták át a migránsok a rendőrautó szélvédőjét a déli határon

Szüntelenül érkeznek az aggasztóbbnál aggasztóbb hírek a Szerbia felől özönlő migránsok erőszakosságáról. Felesleges abba a hitbe ringatnunk magunkat, hogy hozzánk úgysem jut el az idegen áradat, hiszen a mostani eset is jól mutatja, hogy egy hajszál választja el hazánkat az illegális bevándorlók inváziójától.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Brutális támadást hajtottak végre a határt védő magyar rendőrök ellen: szolgálati autójukat több méteres betonvassal szúrták át.

A tegnapi este folyamán egy rendőrségi szolgálati autó a déli határon a két kerítés között haladt, amikor is a szerb oldalról létrán állva több méteres betonvasat dobtak a jármű szélvédőjébe. A támadás brutalitása ellenére eddig nem érkezett hír sérültekről. Értesülések szerint nem ez az első ilyen eset, ugyanis többször előfordult már, hogy az elhaladó autó anyósülés oldali ajtajába betonacélt szúrtak.

Az eset is júl mutatja, hogy a legkevésbé sem veszélytelen a határkerítésnél szolgálni. Reméljük, hogy a rendőrök mindezek ellenére kitartóan és hatékonyan védelmezik az országot a migránsoktól.

Veszélyes gyógyszerek, levetett ruhák, iratok, emberi ürülék – A migránsok nyomában a szerb-magyar határon

Gépfegyveres rendőrök számolták fel a horgosi migránstanyát

(A kék sisakos megmondja Facebook oldal nyomán Szent Korona Rádió)