Ha a HVIM-et támogatod, a hagyományokat védelmezed – Ne hagyd elveszni idén sem adód 1%-át!

Amíg az álcivil, nemzetvesztő szervezetek az Európai Unió döntése folytán az idei évtől még több forrás elérésére lesznek jogosultak, addig a velük szemben ténylegesen fellépő mozgalmaknak, mint például a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak gyakorlatilag önfinanszírozásból kell felvennie a harcot. Ha fontos számodra hazánk jövője, támogasd őket legalább adód 1%-ával! 

Az adó 1%-os felajánlásokat az “Azonosságtudat” Alapítvány gyűjti
a HVIM tevékenységeinek támogatására, fedezésére.
Adószám: 18218082-1-07 

Miért válaszd a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat támogatásként? Megmutatjuk:

A nemzet jövője a fiatalság formálódó jellemében fog megmutatkozni. Ezért a HVIM legfőbb profilját jó ideje az ifjúságnevelés és a normalitás, a tradicionális értékek megőrzése vezérli. A színvonalas és élménydús programok azonban jelentős költségekkel járnak, melyeket egy külföldi vagy állami támogatás nélkül működő szervezetnek nehéz megteremtenie. De mik is ezek a rendezvények,  intézmények, amiket a 22 éves Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom fenntart? Mi folytatódna és valósulna meg egy sikeres adó 1%-os gyűjtés után, és mi az, ami veszélybe került az anyagi nehézségek miatt? Nézzük!

A vármegyések több alkalommal tartottak az ifjúsági táborukban résztvevők közül az arra érdemeseknek ifjúságképzési hétvégét. Télen a kemény mínuszok között, az erdőben éjszakázva, vagy már késő tavasszal a festői szépségű Bakonyban. Tavalyhoz hasonlóan az idei év is rengeteg logisztikát igényel, ugyanis a minőség és élmények minél magasabb fokú növelésének érdekében az Ifjúsági és Gyermektábor – mint 2022-ben – külön-külön kerül megszervezésre. A fiatalokkal foglalkozó rendezvények közül nem hanyagolható el a konzumidiotizmust levetkőző és a tradicionális értékekre felhívó Vármegyés Karácsonyváró sem. Továbbá, az ifjúságnevelés részeként a Farkasok továbbra is folytatja képzéseit.

A HVIM másik fő zászlóshajójává a szintén karitatív, önkéntes vállalással szerkesztett Duo Gladii folyóirat vált. A kéthavonta megjelenő lap valódi szellemi táplálékként szolgál minden olvasó számára. Az infláció, valamint a gazdasági recesszió nemcsak a fizikai táplálékot szolgáltatókat, hanem a szellemet pallérozókat is többletköltségek elé állította; a színvonal emelésére pedig továbbra is komoly forintokat kell ráfordítaniuk, melyhez kétség kívül szükség van az adó 1% felajánlásokra is.

Az ősök tisztelete, odaadó példájukra való figyelemfelhívás is a nemzet jövőjének pozitív irányba való terelését segíti. Ennek jegyében tartatott meg tavaly is a csehkiverőkre emlékező Legbátrabb Város és Selmeci Őrjárat túra, a Nyugat-Magyarországot védőkre koncentráló Rongyos Gárda túra, vagy éppen a II. világháborús nemzetmentőink előtt kegyeletét lerovó 100 Katona és Attila Védvonal túrák.

A tájékoztatás terén, a modernista propagandával is felveszik a harcot. Portálokat tartanak fent, illetve több vloggal is jelentkeznek, sőt, idéntől megújul a Mi Magunk, de rendszeresebbé válnak a Vármegyés lány vlogok is. A minőségi tartalomkészítéshez is szükség van forrásokra. Elindult közben a HVIM webshop, ami termékkínálatának bővítéséhez is szükséges kezdőtőke. Forráshiány miatt pedig kérdésessé vált a felvidéki Magyar Sziget idei megrendezése. Előző években a lezárások tették lehetetlenné a megtartását, most lehet, hogy a szűkös anyagi keretek.

Természetesen a HVIM munkássága nem “csak” a fentebb említettekből áll, teljes előző évi tevékenységük az alábbi cikkben tekinthető meg:

A bírósági ügyek és az elhallgatás ellenére is töretlen a HVIM lendülete – Egy vármegyés lány évértékelője

(Szent Korona Rádió)