BLM keze Magyarországra is elér?

Nem tetszett az ügynökségnek Kálomista Gábor újítása a világhírű darabban, “A nagy kézrablás”-ban, ahol egy fekete karaktert, egy fehér elmaszkírozott színész játszana. A rendező akár nemzetközi perrel nézhet szembe…

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A világszinten is kasszasikernek számító darabot szombaton mutatták be, ám néhány nappal előtte már megérkezett hozzájuk az ügynökségi írásbeli közlése. A nézők minderről semmit nem tudtak, hatalmas vastapsot kapott az új feldolgozás.

A nagy kézrablás Amerikában játszódik, amit egy végletesen fajgyűlölő pszichotikus, fekete humorra építettek.

Az ír származású brit rendező darabját először hét éve, 2016-ban vitte színre a Thália. Akkor az ügynökség nem jelezte nekik, hogy a szereposztással gondjuk lenne. A májusi bemutató előtt viszont kiverte náluk a biztosítékot, hogy Toby Anthony Mackie-t, a simlis marihuánadíler fekete karakterét a feketére maszkírozott Jámbor Nándor alakítja.

Kálomista Gábor, a Thália Színház igazgatója az Indexnek megerősítette, hogy valóban kaptak egy írásos értesítést az említett ügynökségtől, miszerint nem engedik játszani az előadást, ha abban fekete bőrűre maszkírozott fehér színész alakítja Mackie-t. A múlt héten pert nyert Kálomista azt mondta a lapnak, amennyiben jogi eljárásra kerülne sor, kíváncsian várja, hogyan döntene a bíróság.

Hiába a néger Csingiling és a nőnemű “Elveszett Fiúk”, a CNN keveselli a woke ideológiát az új Pán Péterből

Saját gyermekét ölte meg a BLM-Antifa terrorista

(Blikk nyomán Szent Korona Rádió)