Saját gyermekét ölte meg a BLM-Antifa terrorista

Van még itt kérdés abban a tekintetben, hogy minél előbb terrorszervezetté kéne nyilvánítani az Antifát? Míg egy antifa LMBTQP-lobbista keresztényüldözésre buzdít hazánkban, addig Amerikában saját gyermekét ölte meg a BLM-Antifa  féreg. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Dakota Kurtis Means BLM-Antifa terroristát 12,5 év börtönbüntetésre ítélték, miután bebizonyosodott elsőfokú emberölésben való bűnössége. A 2020-as portlandi csőcselékzavargásokban tetemes jelentőséget vállaló férfi saját gyermekét ölte meg.

Eredetileg gyermekbántalmazással, testisértéssel és kétrendbeli másodfokú gyilkossággal vádolták meg. 2021-ben ártatlannak vallotta magát ezen vádakban. A kórházi jelentések azonban bizonyították bűnösségét.

A terrorista fiát ernyedten találták meg a portlandi lakásban. Az orvosszakértő megállapította, hogy a csecsemő a fejét ért ütések következtében koponyatörést, ennek folyományaként pedig agyvérzést szenvedett. Az orvosi vizsgálat azt is kimutatta, hogy a fiút korábban bántalmazás érte, mivel a bordái is töröttek voltak.

Dakota Means rendszeres résztvevője volt a 2020-as portlandi BLM-Antifa zavargásoknak.

A Means rendszeres résztvevője volt a 2020-as portlandi BLM-Antifa zavargásoknak. 2020 júliusában a The Post Millennial vezető szerkesztője, Andy Ngo rögzítette, amint gyújtogatást követett el a Mark O. Hatfield szövetségi bíróság épülete előtt Gabriel Agard-Berryhilllel , egy 18 éves fiatallal, akit később szövetségi elítéltek azért, mert bombát dobott a bíróság épületére.

Már 2021 januárjában elítélték Meanst, mert 2020. augusztus 24-én a szövetségi bíróság épülete előtt “erőszakosan megtámadtak, akadályoztattak és megfélemlítettek egy szövetségi alkalmazottat”. Az incidens során Means követte a bíróság épületébe igyekvő alkalmazottat miközben fenyegette. Means paintball pisztolyt hordott, s közben azt kiabálta: “Ez most paintball pisztoly, de később valódi lesz.” Egy év próbaidőre ítélték, és 30 nap börtönbüntetést kapott 2021 márciusáig. Emellett újságírót is megfenyegetett. 

12 év egy csecsemő meggyilkolásáért és a szélsőbaloldali zavargásokban való jelentékeny részvételért. Kevés…

Keresztény- és egyházüldözést szeretne a hazai antifa és LMBTQP közösség

Újabb külföldi antifa támadás történt Budapesten egy Lonsdale pulóver miatt

(The Post Millenial nyomán Szent Korona Rádió)