Hiába a néger Csingiling és a nőnemű “Elveszett Fiúk”, a CNN keveselli a woke ideológiát az új Pán Péterből

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy milyen károsak a modern ideológiákkal fertőzött mesefeldolgozások, de a baloldali CNN még így is rasszizmussal vádolja a Disney-t, azt a médiatársaságot, ami épphogy arra törekszik, hogy minél több woke ideológiát csempésszen filmjeibe.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Egyre több klasszikus Disney meséből készül élőszereplős film, amik már csak nyomokban tartalmazzák magukban a varázslatot, kidesztillálta azt belőlük a progresszív “érzékenyítő” kultúra, helyette van bennük feminista ideológia, LMBTQP-propaganda, a fehér szereplőket pedig egyre több esetben írják “nem fehér” színészekre.

Most a CNN vádolta meg a Disney-t, mert annak új Pán Péter feldolgozása hiába szól az Elveszett Fiúkról – ennek ellenére meglepően sok lány és női színész szerepel benne –, szerintük ez sem elég. A baloldali propagandalap egy véleménycikkében

rasszizmussal vádolja a Disney-t, mert szerintük a film nem szerepeltet elég “nem fehér” szereplőt és élteti a kolonialista politikát.

A CNN szerint az új Pán Péter film szerves része a rasszizmus és a kolonializmus, ami megidézi azt a meghaladott attitűdöt, mely szerint Angliában és a Nyugaton a gyarmatokat veszélyes, de izgalmas kalandhelynek tekintették, a gyarmatok embereit pedig sztereotip módon gyerekesnek mutatja be, szembeállítva őket a birodalmi központ normáival. Szerintük az új Pán Péter film üzenete ezzel az, hogy a brit gyarmatokra utazva vissza lehet szerezni az elveszett időt és az elveszett fiatalságot.

A CNN újságírója írásában felidézi, hogy a Pán Péter korábbi feldolgozásai is rasszisták, példának hozza az 1924-es verziót, amiben Tiger Lily-t, az indián hercegnőt Anna May Wong kínai-amerikai színésznő játszotta. Szerinte ezzel a szereposztással Hollywood akkor is azt bizonyította, hogy szerintük minden nem fehér ember felcserélhető.

Bár az új Pán Péter film megpróbált progresszív lenni azzal, hogy a Elveszett Fiúkról szóló filmben több szerepet is női színész játszik, úgy tűnik, a woke propagandistáknak ez nem elég érzékeny, a filmek terén pedig már úgysem szempont az, hogy élményt, esetleg valamiféle varázslatot adjanak át a nézőknek. Cél a totális agymosás, ezen a téren pedig úgy tűnik, még a Disney-nek is van hová fejlődnie…

A szerb szülők sem kérnek a Disney LMBTQP meséiből

Már megint homoszexualitásra buzdít a Disney+ új rajzfilmjében

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)