Molotov koktéllal fejezte ki nemtetszését a modernista “keresztények” LMBTQP imádatával kapcsolatban

A különböző áleresztény felekezetek körében egyre elterjedtebbé válik a homoszexualitás és különböző LMBTQP devianciák propagálása. Emiatt telt be a pohár most egy amerikai férfinél. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Molotov-koktéllal rongáltak meg egy chesterlandi imaházat, amelyben egy transzvesztita showt, azaz egy “Drag Queen Story Hour” műsort tartottak volna. 

A rendőrséget március 25-én, szombaton 13 óra körül hívták ki a Chesterland Community Church-hez (USA) gyújtogatás miatt. Amikor a rendőrök kiérkeztek, molotov-koktél maradványait látták ami kisebb károkat okozott a “templom” bejáratánál. A rendőrség tájékoztatása szerint kisebb égésnyomok voltak láthatóak illetve az egyik tábla megsérült.

A gyülekezet lelkipásztora (első kép alább), a tetovált, fülkarikás, orr-piercinges Jess Peacock azt mondta a neoprotestáns egyház fenyegető e-maileket, közösségi média üzeneteket és hívásokat kapott a drag queen rendezvény bejelentése óta.

A transzvesztita eseményt szervező Fairmount Group egy közleményt adott ki, amiben azt írják, a politikai légkör megváltozott, a transzellenes törvények “bátorították fel” az erőszakra a szélsőségeseket, azokat akik megszállták a Capitoliumot.

A rendőrség később elfogta a 20 éves Aimenn Pennyt,  aki vallomásában azt mondta az FBI-ügynököknek, hogy megpróbálta porig égetni „az egész templomot”, hogy megvédje a gyerekeket a drag queenek fenyegetésétől. A fiatal már több transzvesztiták elleni támadásban részt vett, így ismert volt a rendőrség előtt.

Később kb. 100 néző előtt megtartották a templomi transzvesztita műsort.

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Keresztény iskolában mészárolt egy transznemű Amerikában (Videókkal frissítve)

Börtönnel fenyegetik a homoszexualitásból kigyógyuló férfit