Börtönnel fenyegetik a homoszexualitásból kigyógyuló férfit

Egy máltai keresztény énekest már évek óta cenzúráz a Youtube és a Facebook, most pedig börtönbüntetést is kaphat, amiért megosztotta nézőivel a devianciájából való felgyógyulásának történetét. Támogassuk aláírásunkkal az LMBTQP-lobbinak áldozatul esett, normalitást képviselő embereket!

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Matthew Grech egy máltai keresztény énekes, akinek a történetét évek óta tiltják a nagy közösségi média felületek, mert a homoszexualitás gödréből való kimászás nem fér bele a progresszió irányelveibe. A pofátlanságot tetézve a 33 éves Matthew most 5 hónap börtönbüntetést kaphat története terjesztéséért.

Egy máltai konzervatív médiaplatform a PMnews Malta megkereste az énekest, és megkérték hogy mesélje el gyógyulásának történetét. Ezt a helyi hatóságok nem néztek jó szemmel és a 2016-ban betiltott, az LMBTQP-lobbi által „konverziós terápiáknak” nevezett gyakorlat miatt vádat is emeltek a videóban szereplő emberek ellen, holott a riporterek nem is mindenben értettek egyet Matthew-val.

A „konverziós gyakorlatokkal” kapcsolatos kérdésre válaszolva az énekes rámutatott a kifejezés ellentmondásaira és az erről szóló törvény politikai természetére, majd a Science magazin 2019-es ismert kutatására hivatkozott, amely szerint

nem létezik homoszexuális gén,

ami nyilvánvalóan szintén kiverte a biztosítékot a progressziónak mélyen lefekvő hatóságoknál.

Ma ez Matthew-val, Marióval és Ritával történik meg, néhány év vagy évtized múlva mi is sorra kerülünk!

Írja alá, és ossza meg Ön is ezt a petíciót, amelyben arra kérjük Málta elnökét, hogy lépjen közbe Matthew és a két újságíró érdekében.

A petíció ide kattintva érhető el!

A skandináv püspökök a hagyományos szexualitás mellett állnak

Az oktatás minden szférájából kitiltják az LMBTQP-lobbit Boszniában

(Citizen.go – Szent Korona Rádió)