Keresztény iskolában mészárolt egy transznemű Amerikában (Videókkal frissítve)

Egy amerikai városban, Nashvilleben, egy volt transznemű diák ámokfutásba kezdett és több diáknak és dolgozónak vette el életét a Covenant keresztény magániskolában.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Így lőtték le a rendőrök a támadót (Frissítés)

A transzok szerint a lövöldöző az áldozat (Frissítés)

A Trans Resistance Network szerint nem csak a lövöldözésben életüket vesztettek az áldozatok, hanem a transz is. Ugyanis szerintük az vezetett a lövöldözéshez, hogy a degenerált úgy érezte, hogy már csak így fejezheti ki véleményét, így hallathatja hangját.

“Tudjuk, hogy minden transznemű élete nagyon nehéz…” – kezdik a mosdatást, majd folytatják egy jó oldalon keresztül. Emellett arra is figyelmeztetik a médiát, lévén az elkövető transznemű, használják a megfelelő névmásokat.

Videók az esetről (Frissítés)

Biden jó ötletnek tartotta viccelődni a tragédia kapcsán

„Joe Biden vagyok. Dr. Jill Biden férje. Szeretem a fagyit, különösen a csokoládékekszeset. Azért jöttem ide, mert hallottam, hogy van csokoládékekszes fagyi. Egyébként az emeleten van egy hűtőszekrényem, amibem csak fagyi van. Azt hiszik, viccelek. Nem viccelek” – ezekkel a szavakkal fordult az újságírókhoz az Egyesült Államok elnöke a tragikus Nashville-i iskolai lövöldözés utáni sajtótájékoztatóján. A Magyar Nemzet hírösszefoglalója szerint Biden, miután „kipoénkodta” magát és összekacsintott hallgatóságával, beteg dolognak és szívfacsarónak nevezte a lövöldözést, s ismét a fegyvertartás szigorítása mellett foglalt állást.

(Magyar Hírlap)

Korábban írtuk:

A helyi idő szerint hétfő délután tartott sajtótájékoztatón, John Drake, Nashville rendőrfőnöke közölte, hogy a támadó otthonában búcsúüzenetet találtak, valamint az iskola részletes térképeit, amelyeken a nő felvázolta a bűncselekmény végrehajtását.

A 28 éves Audrey Hale

Magát transznemű nőként határozta meg,

és korábban az iskolába járt – közölte a rendőrségi vezető, aki arról is beszámolt, hogy a tettes a templommal egybeépült iskolaépületbe egy oldalajtón keresztül jutott be.

Már a földszinten tüzet nyitott, majd az emelet felé vette az irányt, ahol a néhány percen belül kiérkező rendőrök lelőtték

– mondta.

A nashville-i rendőrség által közreadott, megfigyelőkamerával rögzített kép a támadóról, Audrey Elizabeth Hale-ről

A rendőrség kora délutáni tájékoztatása szerint a hatóság néhány perccel délelőtt negyed 11 előtt kapta bejelentést az erőszakos cselekményről, és 14 perccel később ártalmatlanná tették a tettest.

A lövöldözőnél két automata-jellegű fegyvert és egy kézi lőfegyvert találtak, ami a hatóság közlése szerint megerősíti, hogy

Előre kitervelt támadásról volt szó.

A fegyverek közül

Legalább kettőt legálisan vásárolt

az elkövető – hangzott el a tájékoztatón, ahol azt is elmondták, hogy a helyszínelés kedden is tartani fog, a támadás körülményeit megörökítő videófelvételt pedig nyilvánosságra hozzák.

A Covenant keresztény magániskolának, amelyet a Covenant Presbiteriánus Egyház alapított 2001-ben, mintegy 200 tanulója van.

Az USA-ban működik az LMBTQP-propaganda? Egyre több a deviáns az országban

630 ezer dollár támogatást kapott az abortszklinika LMBTQP ifjúsági klubja

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)