Pedofilok és szatírok örömére: Meztelen testüket mutogatják a gyerekeknek felnőttek, egy tv műsor keretében (+18)

Gyerekeknek mutogatnak meztelen férfi, női és mindenféle transznemű testeket egy brit televízió műsorában. Most még csak a 14-16 éves korosztályt próbálják megrontani a modern szörnyetegek, de ha a tapasztalásokat és a tendenciákat figyelembe vesszük egyre fiatalabbakon fognak egyre perverzebb aktusokat elkövetni ezek az állatok.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az Egyesült Királyságban a Channel 4 névre keresztelt csatorna bemutatta legújabb undorító mesterművének első epizódját, a „Pucér Oktatás” (Naked Education) névre keresztelt test pozitív műsort.

A performance azonban nem aratott osztatlan sikert a szülők körében. Történt ugyanis, hogy nemcsak a műsor címe volt „pucér”, hanem a produkcióban részt vevők is. Mindez természetesen – ahogy kell – 14 és 16 év közötti gyermekek előtt történt, a pedofíliát gyakorlatilag kimerítve.

A műsorban „minden a testpozitivitásról szól”, a konferansziék, Anna Richardson, Dr. Alex George, a brit Love Island egykori versenyzői és Yinka Bokinni „küldetése, hogy normalizálja az összes testtípust, támogassa a különbözőségeket és lebontsa a sztereotípiákat”. Azon felül, hogy nevetségessé teszik a meztelen testet, ami a későbbi párkapcsolatokra is kihathat, magamutogatásra ösztönzik a fiatal nézőket, tehát a műsor csak negatív hatásokat tartogat, főleg a legérzékenyebb és befolyásolhatóbb korban lévő gyermekeknek.

Nehezen értjük meg, hogy miért segítene az bárkinek elfogadni saját magát, ha mások undorító pucér testét kell bámulnia. Valójában az egész “test pozitivitás” egy mérgező jelenség, hiszen arra biztatnak minket, hogy lustának és satnyának kell lennünk, nem kell fejlesztenünk magunk és nem kell a tökéletességre törekednünk, jók vagyunk olyan hulladék minőségben, ahogy épp vagyunk, ami más területekre is kihat életeket tönkretéve, depresszióba és öngyilkosságba hajszolva szegény hedonistákat.

Természetesen az Instagrammon-milliószámra megjelenő “tökéletes testű” modelleket is különösen károsnak tartjuk, hiszen ez pedig a testkultuszt és szintén a magamutogatást népszerűsíti és várja el a világ minden táján.

Anna Richardson műsorvezető szerint, aki a csatorna meztelen társkereső műsorának is a frontembere, a show „tanulságos, érzelmes és vidám”.

A »Pucér Oktatás« egy testpozitív, oktató jellegű sorozat, amelynek alapvető célja, hogy normalizálja az összes testtípust és mindenki másságát megismertesse elfogadván, hogy ruha nélkül mindannyian »normálisak« vagyunk”

Természetesen nem maradhatott ki egy szakállas, női mellekkel rendelkező transznemű sem, aminek köszönhetően további szellemi posványokba merülhetünk alá az undorító műsor megtekintése közben.

A normális felhasználók, kiváltképp a szülők természetesen felháborodtak az ízléstelen létrontó műsort látva, amit ki is nyilvánítottak a közösségi médiában.

Lisa Hursey Twitter-felhasználó azt írta:

Gyerekek előtt vetkőznek meztelenre. Miért engedik ezt meg?”  

Egy másik néző szerint a kölyköknek „nincs szükségük arra, hogy idegeneket lássanak meztelenül ahhoz, hogy a elfogadják a testüket”.

Egy harmadik szerint ez

„ÍZLÉSTELEN TÉVÉZÉS”.

Clemency Green, a Channel 4 vezető bizottsági szerkesztője a következőket nyilatkozta:

A celebkultúra, a közösségi média és a szerkesztett fotók mind hatással vannak a testképünkre. Ez egy rendkívül fontos sorozat, amely megmutatja a testek sokféleségét és azt, hogy azok elkerülhetetlenül változnak olyan dolgok miatt, mint a kor, a súlygyarapodás vagy -csökkenés, betegség vagy baleset.”

A Channel 4 szóvivője a MailOnline kérdésére elmondta, hogy a Pucér Oktatás felvételén résztvevő összes tinédzser aláírta a beleegyező nyilatkozatot és a szülők is tudatában voltak annak, mi fog a forgatás alatt történni a gyermekeikkel, ám ez természetesen nem mentesíti sem a szülőket sem a műsorkészítőket a gyermekek megrontása alól.

Vidéken működik még a társadalom immunrendszere – Nem lesz buzibuli!

Oroszország halálbüntetést alkalmazna pedofília és terrorizmus elkövetéséért

(Origo – Szent Korona Rádió)