Macron “nőnap” alkalmából a magzatgyilkosság alkotmányos joggá válását támogatta

A feminista mozgalmak által életre hívott “nemzetközi nőnap” a legtöbb férfit arra indítja, hogy tiszteletét fejezze ki az “erős nők” felé. A francia államfő ez alkalomból azzal ajándékozta meg a nőket, hogy gyermekeik meggyilkolása alkotmányos joggá válásának támogatását fejezte ki.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Emmanuel Macron francia államfő szerdán a “nemzetközi nőnap” alkalmából bejelentette, hogy támogatja az abortusz “jogának” alkotmányba foglalását. A köztársasági elnök a Gisele Halimi feminista ügyvédnő (abortuszpárti és LMBTQP-lobbista) emlékére rendezett párizsi ünnepségen beszélt erről.

Macron úgy számol, hogy az alkotmánymódosítás néhány hónapon belül megtörténhet.

A francia képviselők tavaly novemberben nagy többséggel megszavazták azt a törvényjavaslatot, amely alkotmányba foglalja a magzatgyilkosság “jogát”. Az államfő döntése alapján erről az alkotmánymódosításról a nemzetgyűlés és a szenátus együttes ülése, a kongresszus fog szavazni, nem pedig népszavazáson döntenek róla a franciák.

“Ez a feminista egyesületek győzelme, akik évek óta kérik a terhességmegszakítás jogának alkotmányba emelését”

– reagált a hírre a Nők Egyesülete nevű feminista szervezet, amely “a világon minden nő számára erős jelzésként” értékelte a francia elnök döntését. Az életpárti Alliance Vita nevű szervezet viszont úgy vélte, hogy

az abortusz “jogának” alkotmányba foglalása “az utolsó lépcsőfok egy életeket veszélyeztető cselekedet banalizálása felé”.

Tehát az elméletileg erős nők tiszteletére létrejött ünnepnapot azzal “koronázták meg”, hogy a nőként elkövethető legaljasabb bűncselekményt, a saját magzata életének kioltását emelnék alkotmányos joggá. Újra feltesszük a kérdést: a legkisebbeknek – akik még nem tudják hallatni a hangjukat – miért veszik semmibe a jogait?

Sorra támadják az életvédőket az abortuszpártiak

Ferenc pápa felszólalt az abortusz és a genderindeológia népszerűsítése ellen

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ne feledkezzenek meg a technikai számos felajánlásról sem, támogassák a Kvintesszencia Kiadót!