Ismételten több tízmillióba került a Pride – A rendőrség is jelentős mennyiségű pénzt költött rá

Hogy mennyibe is került az adófizetőknek a 2022-es Pride? Mennyi pénzt szórt el a biztosítására a rendőrség? A Szent Korona Rádió utánajárt és alább közöljük, hogy az adófizetők pénzéből mennyit költöttek a legnagyobb köztéri deviáns rendezvényre.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

2022-ben immár negyedik alkalommal egy hónapos rendezvénysorozatként tartották meg az “eltiportak”, “jogfosztottak” és “üldözöttek” fesztiválját, a Budapest Prideot. Természetesen – sajnos – nem csak a megnyilvánulási lehetőségeik nincsenek korlátozva, de a feléjük áramló pénzcsapokon sincsen szűkítő. A fesztivál és a felvonulás teljes költsége 13.123.603,- forint volt idén, úgy, hogy “hátrányos helyzetükből” fakadóan rengetegen ingyenmunkát végeznek nekik (idén is több mint 250 önkéntes segédkezett). Ezen összegnek tetemes részét a vonaglás vitte el, ugyanis saját jelentésük szerint az egyéb programokra csupán 1.784.154,- forintot költöttek, mely az alábbiak szerint oszlott meg:

  • helyszínek és rendezvényszervezés: 1.015.770,- forint
  • helyszíni biztosítás: 468.384,- forint
  • marketing és kommunikációs költség: 300.000,- forint

A Budapest Pride Felvonulás összesen 11.339.449,- forintba került, mely összeg az alábbiak szerint oszlott meg:

  • rendezvénytechnika és eszközök: 5.053.307,- forint
  • marketing és kommunikáció: 950.000,- forint
  • rendezvényszervezés: 2.999.612.- forint

A buziparádét a Szivárvány Misszió Alapítvány szervezi, mely állításuk szerint nonprofit, és semminemű támogatást nem kapnak pártoktól, államoktól. Valóban?

Magát megnevezni nem kívánó forrásunk adatigénylést kezdeményezett a rendőrség felé, melyben a Pride biztosításának költségei felől érdeklődött. A magyar adófizetők pénzéből a rendőrség a deviánsok biztonságának garantálására 33,76 millió forintot szánt. Az egyéb, a Pride hónaphoz kötődő események lebonyolításához felhasznált forrásokról tájékoztatást nem adtak.

(Szent Korona Rádió) 

A drag queenek gyerekek előtt való vetkőzése és a minél előbbi érzékenyítés mellett álltak ki a Pridera kivonuló pedagógusok

Izraelben nem jelent veszélyt az emberi jogokra, ha betiltják a Prideot?

Kisgyerekek érzékenyítésére hoztak létre egy Pride klubbot Los Angelesben