A drag queenek gyerekek előtt való vetkőzése és a minél előbbi érzékenyítés mellett álltak ki a Pridera kivonuló pedagógusok

Magyarországon óriási elnyomás van az LMBTQP kisebbségekkel szemben, ki sem lehet mellettük állni, fasiszta kormány stb. Hallhatjuk folyamatosan ezeket a lózungokat. Ezzel szemben az idei Prideon ismételten képviseltették magukat a pedagógusok is. Hiába a törvényi szabályozás, hiába a szándék a gyermekek védelmére a kormány részéről, ha gyermekmegrontó nézeteiket szabadon képviselhetik országunk tanárai a deviáns felvonuláson. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ha megfelelő a kontextus, természetesen el lehet vinni drag queenek sztriptízshowjára a gyerekeket

A Pedagógusok az LMBTQPXYZ gyerekekért egyik képviselőjét kérdezte a Pesti Srácok riportere. A beszélgetés során kiderült, hogy ők is érzékenyítenék már a legkisebbeket, de a botrányosabb megszólalások csak ezután kezdődtek. Ugyanis szerintük kontextustól függően elfogadható és nem feltétlenül elítélendő az, ha nőkurvának öltözött férfiak (drag queenek) vetkőzőműsorát és pucér táncát szervezik le délutáni programként a pedagógusok a 10 éves vagy annál fiatalabb gyermekeknek.

A szervezet képviselője is érzékelte egy idő után, hogy besétált a csapdába, ezt követően csak azt szajkózta, hogy ő erről márpedig nem szeretne beszélni…

Volt tanárnő: óvodától meg kell kezdeni az érzékenyítést

Az RTL híradójának Prideról szóló bejátszásából származó részletében egy volt pedagógus tesz amellett hitet, hogy minél fiatalabb korban meg kell kezdeni a gyermekek érzékenyítését. Szerinte erre akár már óvodás kortól lehetőséget kellene biztosítani. A hölgy természetesen nem áll messze a DK húsosfazekától sem.

Itt kezdődnek a problémák. Hiába a tavalyi gyermekvédelmi törvény, az alkotmánymódosítás, ha az nincs következetesen betartatva, s a nemzetrontók nincsenek felelősségre vonva. Követeljük, hogy tartassák be a hatóságok a törvényeket! Lépjenek fel a gyermekeket veszélyeztetőkkel szemben!

A nyugati borzadály valóság már Magyarországon is: gendersemleges wc-k több budapesti iskolában

10 éve szabadon propagálják a transzneműséget is a magyar iskolákban – Akár 10-11 éveseket is megronthattak

(Pesti Srácok és RTL nyomán Szent Korona Rádió)